Käytä luovuuttasi ja osallistu Myllärin kaurareseptikilpailuun

Kokeile Myllärin kaurauutuuksia ja osallistu hotelli- ja elämyslahjakorttien arvontaan suosikkireseptilläsi! Resepti voi olla joko vanha tuttu, johon vaihdat riisin tilalle Myllärin Gluteenittoman Villikauran tai Myllärin Pitkäjyväisen Kauran. Tai kokeile rohkeasti uusia herkkuja vaihtamalla pasta, couscous, kvinoa tai peruna kauraan.

Kaura on monipuolinen, ekologinen ja terveellinen valinta myös kotikokkaajan ruokapöytään. Myllärin uutuudet Gluteeniton Villikaura ja Pitkäjyväinen Kaura ovat keittiön perusraaka-aineita, jotka sopivat tuttuihin resepteihin riisin, kvinoan, pastan tai perunan sijaan.

Näin osallistut

Jaa oma suosikkireseptisi meille ottamalla kuva annoksesta ja reseptistä tai kirjoita resepti ja valmistusohje alla olevaan avoimeen tekstikenttään. Jos et osaa päättää, millä reseptillä osallistut kilpailuun, osallistu niin monella reseptillä kuin haluat! Kilpailuaika on 1.1.-31.3.2023. Osallistumalla kilpailuun annat meille oikeuden reseptin ja kuvan käyttöön verkkosivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa.

Palkinnot

Arvomme kilpailuun osallistuneiden kesken kerran kuukaudessa yhden Lapland Hotels -lahjakortin, joka sisältää majoittumisen ja illallisen (arvo 210 euroa, yht. 3 kpl), joka viikko yhden Lapland hotels -majoituslahjakortin (arvo 110 euroa, yht 12 kpl) sekä Elämyslahjakortteja kuusi kertaa kuukaudessa (arvo 100 euroa, yht 18 kpl). Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan myös julkaista Myllärin sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla.

Säännöt 

Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt: Tutustu kaurareseptikilpailun sääntöihin 

Antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan voittajan tavoittamiseen, eikä tietoja tallenneta Myllärin markkinointirekisteriin.
Jos haluat tilata Myllärin uutiskirjeen, klikkaa tästä.

"*" indicates required fields

Nimesi*
Voit ladata 1-5 kuvaa.
Drop files here or
Max. file size: 1 GB, Max. files: 5.
  Hyväksyntä*
  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Myllärin uutiskirje

  Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.  Voita kuukauden aamupalat!

  Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

  Katso kilpailun säännöt

  "*" indicates required fields

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.

  Voita kuukauden aamupalat!

  Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

  Katso kilpailun säännöt

  "*" indicates required fields

  This field is for validation purposes and should be left unchanged.