Tee se! Hetki ja herkut teekupin ympärille

Afternoon Tea. Kello viiden tee. Iltapäivätee. Teehetki voi yhtä hyvin ajoittua myös arki-iltaan tai sunnuntaiaamuun. Voit järjestää teekutsut isommalle seurueelle tai nauttia ihan omissa oloissasi.

Aamukahvi on useimmille meistä ihan must-juttu. Entä iltapäivätee? Olisiko siinä klassikon aineksia paitsi briteille myös suomalaisille? Me olemme ihan vakuuttuneita, että on. Rauhallinen hetki, jolloin kuppi kuumaa nautitaan keskien ja leivonnaisten kera. Hetki läheisille ja ystäville. Tai ihan vaan hetki itselle: kuuma juoma käsissä ja itse leivotut herkut tarjottimella.

Klassisen brittiläisen iltapäiväteen tapaan Myllärin teehetkessä on yhtä jos toista herkullista pikkusyötävää. Myös gluteenittomat vaihtoehdot.

Lorem ipsum

Testataanko?

Earl Grey - teekeksit
1 h 5 min L, VG

Earl Grey - teekeksit

Kaura-kinuskikeksit
30 min GL, VG

Kaura-kinuskikeksit

Financier - Mantelileivos
45 min L, VG

Financier - Mantelileivos

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty
Viljely 28.05.2024

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty

Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää

Sopuratkaisu vatsan kanssa!
Vinkit & niksit 11.04.2024

Sopuratkaisu vatsan kanssa!

Kotimainen kaura on todellinen viljojen diplomaatti ja vatsojen valtakunnansovittelija. Se tulee toimeen kaikenlaisten vatsojen kanssa, myös niiden, jotka noudattavat gluteenitonta … Lue lisää

Leivontavinkit
Vinkit & niksit 01.01.2024

Leivontavinkit

Pohdituttaako leivonta? Ei hätää, olemme koonneet onnistumista varten vinkkejä leivontaan. Lue lisää