Jauhot

Meiltä ei mene jauhot suuhun vaan taikinaan. Olitpa sitten aloitteleva leipuri tai lettukokki tai kokenut kakkutaikuri, Myllärin jauhoilla onnistut. Myös gluteenittomassa leivonnassa.

ARTIKKELEITA SINULLE

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

Suomalaista, sydänystävällistä täysjyvää pala palalta
Tuotteet 04.01.2024

Suomalaista, sydänystävällistä täysjyvää pala palalta

Myllärin maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa päivän ateriahetkiin. Lue lisää

Raaka-aineena kotimainen kaura
Tuotteet 02.01.2024

Raaka-aineena kotimainen kaura

Suomessa viljellään maailman parasta kauraa. Helsingin Myllyllä on kauratuotteiden jalostuksesta jo yli 30 vuoden kokemus! Lue lisää

Lähikaura jättää vain pienen jäljen
Vastuullisuus 09.12.2023

Lähikaura jättää vain pienen jäljen

Kotimainen kaura! Sillä on muihin vastaaviin elintarvikkeisiin verrattuna varsin pieni hiilijalanjälki. Ja isosti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Lue lisää