Jauhot

Meiltä ei mene jauhot suuhun vaan taikinaan. Olitpa sitten aloitteleva leipuri tai lettukokki tai kokenut kakkutaikuri, Myllärin jauhoilla onnistut. Myös gluteenittomassa leivonnassa.

ARTIKKELEITA SINULLE

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu
Uutiset 03.07.2024

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu

Uuden brändi-ilmeemme mukaisia pakkauksia alkaa näkyä kaupoissa yhä enemmän. Lue lisää

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta
Uutiset 25.06.2024

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta

Ilmajoella kesäpäivä on juhannusviikolla pitkä. Toukokuun helteiden ja kesäkuun sateiden jälkeen välkymmin viljelty Kaura 2.0 kasvaa vauhdilla kortta. Lippulehden jälkeen … Lue lisää

Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Uutiset 05.06.2024

Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään

Ateria-ainestemme tuoteperhe kasvoi Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Lisäksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasta kaurasta. Lue lisää