Jauhot

Meiltä ei mene jauhot suuhun vaan taikinaan. Olitpa sitten aloitteleva leipuri tai lettukokki tai kokenut kakkutaikuri, Myllärin jauhoilla onnistut. Myös gluteenittomassa leivonnassa.

ARTIKKELEITA SINULLE

Energiaa aivoille!
Kampanjat 20.02.2025

Energiaa aivoille!

Opiskelijat, työssäkäyvät ja arjen muut sankarit – ahkeruudella ja silkalla sisulla selviää kovimmistakin koitoksista. Ja kun vain muistaa tehdä parhaansa, … Lue lisää

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”
Uutiset 17.01.2025

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan … Lue lisää

Myllärin tuotekehittäjän vinkit gluteenittomaan joululeivontaan
Vinkit & niksit 12.12.2024

Myllärin tuotekehittäjän vinkit gluteenittomaan joululeivontaan

Joulun alla kotileipurit huolehtivat siitä, että joulupöydän antimista löytyy tarjottavaa kaikille, myös erikoisruokavaliota noudattaville. Entä jos tänä vuonna kaikki joulupöydän … Lue lisää

Jouluvinkkejä herkkutontuille
Kampanjat 12.12.2024

Jouluvinkkejä herkkutontuille

Ruoka on erottamaton osa suomalaista jouluperinnettä, eikä sen herkullisuudesta tarvitse tinkiä tänäkään vuonna. Kokosimme kauden maistuvimmat reseptit ja vinkit yhteen, … Lue lisää