Jauhot

Meiltä ei mene jauhot suuhun vaan taikinaan. Olitpa sitten aloitteleva leipuri tai lettukokki tai kokenut kakkutaikuri, Myllärin jauhoilla onnistut. Myös gluteenittomassa leivonnassa.

ARTIKKELEITA SINULLE

”Suuri jyväkoko maistuu Kaura 2.0:ssa”
Uutiset 24.09.2024

”Suuri jyväkoko maistuu Kaura 2.0:ssa”

Välkymmin viljellyn Kaura 2.0:n sato on tänä vuonna huippulaatua. – Muun muassa lajikevalinta, viljelykierto ja täsmälannoitus konkretisoituivat puintivaiheessa, kertoo sopimusviljelijä … Lue lisää

Alkuvoimaa aamupalasta
Kampanjat 15.08.2024

Alkuvoimaa aamupalasta

Maailman onnellisin kansa saa energiansa aamupalasta. Puuroa, sämpylöitä, mysliä, granolaa, muroja – mikä tahansa omia makunystyröitä hiveleekään – paras aamupala … Lue lisää