Mökkituliaiset hilpeään kesäkokkailuun

Mökkiläisillä tahtoo usein olla jo kaikkea. Siksi ruoka on parasta, mitä mökille voi tuoda. Kokosimme parhaat mökkituliaisvinkkimme yhteen, jotta sinä löytäisit sopivat tuliaiset helpommin.

Mökkituliaiset hilpeään kesäkokkailuun

Myllärin tuotteilla rento ja vaivaton kesäkokkailu onnistuu niin pihagrillissä, veneessä, mökillä kuin telttaretkelläkin. Ruuanlaitto ja leipominen ovat myös mitä mainiointa yhteistä puuhaa isommallakin porukalla. Ja mikäs sen parempaa, kuin päästä nauttimaan lämpimäisistä hyvässä seurassa.

Kukaan ei tietenkään kiellä kokeilemasta näitä vallan verrattomia valmiita jauhoseoksia myös kotikeittiössä, vaikka ihan tavallisena tiistai-iltana. Kokoa hyvä porukka kasaan ja kohota tunnelma kattoon!

Tästä tuotteet herkulliseen tuliaiskassiin

Jotta keittiössä päästään heti hommiin, voit halutessasi napata mukaan tuliaiskassiin myös tuoreita marjoja, uusia perunoita, hiivaa, kananmunia ja maitoa tai kaurajuomaa. 

Myllärin Lettu- ja pannukakkujauho
Letut ovat kesäkeittiön ehdoton klassikko. Myllärin lettu- ja pannukakkujauhossa on nestettä ja kananmunaa vaille kaikki valmiina. Siitä voit valmistaa lettujen ohella myös kuohkean pannukakun tai rapeat vohvelit. Lettu- ja pannukakkujauho on täysjyväkauraa, ja soveltuu myös vegaaniseen ruokavalioon. Kaiken kukkuraksi tuote on valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

Myllärin Pinaattilettujauho
Myllärin Pinaattilettujauho on kesäkeittiön pelastaja, jonka avulla pinaattiletut valmistuvat superhelposti. Lisää mukaan vain neste, ja loihdit maittavan aterian koko perheelle käden käänteessä. Voit paistaa seoksesta sekä pieniä että isoja lettuja. Myllärin Pinaattilettujauho sisältää täysjyväkaurajauhoa ja tuhdisti kuivattua pinaattia. Maidoton ja munaton jauhoseos soveltuu monenlaiseen ruokavalioon.

Myllärin Pullajauhoseos
Näppärästä Myllärin Pullajauhoseoksesta pyöräytät 12 mehevää pullaa tuossa tuokiossa. Jauhossa on kaikki mausteet valmiina, joten riittää, että sekaan lisää vain hiivan ja nesteen ja näin haluttaessa rasvan ja kananmunan. Tästä ei leivonta paljon helpommaksi tule, sillä Myllärin Pullajauhon avulla paakelsit onnistuvat niin mökillä, veneessä kuin asuntovaunussakin.

Kaikilla mökkituliaisilla on
Hyvää Suomesta -merkki!

 

Lorem ipsum joku altti

Reseptejä lomakeittiöön

Pannukakku
35 min L

Pannukakku

Myllärin Letut
40 min K

Myllärin Letut

Pinaattipannukakku
40 min L, VG

Pinaattipannukakku

Myllärin Pinaattiletut
35 min VG, K

Myllärin Pinaattiletut

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu
Uutiset 03.07.2024

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu

Uuden brändi-ilmeemme mukaisia pakkauksia alkaa näkyä kaupoissa yhä enemmän. Lue lisää

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta
Uutiset 25.06.2024

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta

Ilmajoella kesäpäivä on juhannusviikolla pitkä. Toukokuun helteiden ja kesäkuun sateiden jälkeen välkymmin viljelty Kaura 2.0 kasvaa vauhdilla kortta. Lippulehden jälkeen … Lue lisää

Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Uutiset 05.06.2024

Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään

Ateria-ainestemme tuoteperhe kasvoi Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Lisäksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasta kaurasta. Lue lisää

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty
Viljely 28.05.2024

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty

Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää