Jyvät ja ateria-ainekset

Kotimaisesta viljasta valmistetut Myllärin ruoanlaittotuotteet ovat erinomainen vaihtoehto riisille, pastalle tai couscousille. Maustamattomattomat ateriajyvät ovat ilmastoystävällistä lähiruokaa. Niitä voi käyttää riisin tapaan.

Nauti valmiiksi maustettuja Kaura Ateria-aineksia lisäkkeenä esimerkiksi lihan tai kalan kanssa tai paellatyyppisten ruokien pohjana, tortillojen täytteenä, risotoissa sekä ruokaisissa salaateissa. Suomalaisesta täysjyväkaurasta valmistetut ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua ja reippaasti makua. 

Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja Vaasassa lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.

Tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.