Jyvät ja ateria-ainekset

Kotimaisesta viljasta valmistetut Myllärin ruoanlaittotuotteet ovat erinomainen vaihtoehto riisille, pastalle tai couscousille. Maustamattomattomat ateriajyvät ovat ilmastoystävällistä lähiruokaa. Niitä voi käyttää riisin tapaan.

Nauti valmiiksi maustettuja Kaura Ateria-aineksia lisäkkeenä esimerkiksi lihan tai kalan kanssa tai paellatyyppisten ruokien pohjana, tortillojen täytteenä, risotoissa sekä ruokaisissa salaateissa. Suomalaisesta täysjyväkaurasta valmistetut ateria-ainekset sisältävät runsaasti kuitua ja reippaasti makua. 

Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja Vaasassa lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.

Tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.