Ravintolaketju, koulukeittiö, lähileipomo, monikansallinen elintarvikeyhtiö… ja suomalainen mylly. Meitä kaikkia yhdistää ammattiylpeys ja intohimo uuden kehittämiseen.
Uuden brändi-ilmeemme mukaisia pakkauksia alkaa näkyä kaupoissa yhä enemmän. Lue lisää
Ilmajoella kesäpäivä on juhannusviikolla pitkä. Toukokuun helteiden ja kesäkuun sateiden jälkeen välkymmin viljelty Kaura 2.0 kasvaa vauhdilla kortta. Lippulehden jälkeen … Lue lisää
Ateria-ainestemme tuoteperhe kasvoi Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Lisäksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasta kaurasta. Lue lisää
Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää