Tehdään porukalla

Jatkuvuus, yhdessä tekeminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja yrityksessämme. Neljännen sukupolven perheyrityksenä meille on tärkeää katsoa pitkälle tulevaan ja luoda kestävää hyvää ympärillemme.

Työllistämme yhteensä noin 100 ihmistä tuotantolaitoksillamme Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on 90-vuotiaan perheyrityksemme sydän ja jatkuvuuden edellytys. Olemme onnekkaita, että olemme saaneet ammattitaitoisia, omistautuneita ja mukavia työkavereita tekemään ja myymään laadukkaita viljatuotteita niin kuluttajille kuin ammattilaisille.

Aiomme pysyä suomalaisena perheyrityksenä

Neljännessä sukupolvessa pyörivää Helsingin Myllyä luotsaa nykyisin toimitusjohtaja Niklas Kumlin (oik.). Hänen isoisänsä isä perusti yrityksen vuonna 1934. Alusta saakka tärkeimpinä tavoitteina on ollut tuotteiden ylivertainen laatu ja asiakkaiden luottamus.

Niklaksen äiti Maret Puhk (keskellä) työskentelee hallituksen puheenjohtajana ja vastaa yrityksen henkilöstöasioista. Niklaksen veli Filip Kumlin (vas.) toimii yrityksen viennissä. Toinen veli Kristian Kumlin on oman työnsä ohella vienyt ansiokkaasti eteenpäin Helsingin Myllyn vastuullisuusasioita.

Perheyritystä johtava Niklas on ylpeä yrityksestään ja työntekijöistään. Tällä porukalla on hyvä mennä kohti mahdollisuuksia täynnä olevaa tulevaisuutta, aina asiakkaat huomion keskipisteessä pitäen.

Niklaksen lempituote on Myllärin Paratiisi Mysli.

Omistajaperhe ulkona
Jessi Kervinen

Jessi Kervinen, Järvenpää

Järvenpään pakkaamossa lentää juttu, kun Jessi (vas.) on töissä. Pakkauslinjalla on työn alla hänen
suosikkituotteensa Myllärin Pizzajauho.

Lorem ipsum

Pekka Kultti, Vaasa

Suurin osa laadukkaasta kaurastamme tulee sopimusviljelijöiltämme Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta. Itsekin gluteenitonta kauraa viljelevä Pekka työskentelee viljan ostopäällikkönä Vaasassa. Hänen lempituotteensa on osin oman tilan viljasta valmistettu Myllärin Iso Gluteeniton Kaurahiutale.

Lorem ipsum

Närpiön tiimi

Myllärin kotimaiset murot valmistetaan Närpiössä tehtaanjohtaja Leila Viitasen (etualalla) johdolla. Neljälle muroista on myönnetty Sydänmerkki. Muroja ovat valmistamassa myös Tiina, Marilla, Sofia, Lars ja Lars-Erik. Pienessä porukassa vallitsee hyvä tekemisen meininki.

Lorem ipsum

Ville Mäki, Vaasa

Uran alkuvaiheessa myös trukkihommat olivat tuttuja tuotantojohtaja Ville Mäelle, joka vastaa sekä Vaasan, Närpiön että Järvenpään tehtaiden tuotannosta. Hänen lempituotteensa on Vaasassa valmistettava Myllärin Luomu Iso Täysjyväkaurahiutale.

Jussi Rintala

Jussi Rintala, Vaasa

Tuotantopäällikkö Jussi suunnittelee, mitä tuotetta minäkin päivänä tehdään, pakataan ja kuka milläkin koneella työskentelee. Kun välillä ehtii istahtaa tauolle, maistuu suosikkituote Myllärin Luomu Fruity Mysli.

Riina Karimaa

Riina Karimaa, Järvenpää

Tuotekehittäjä Riinan käsissä on viimeksi syntynyt esimerkiksi runsaasti kehuja ja kiitoksia saanut Myllärin Gluteeniton Kaurasämpyläjauho. Yksi hänen omista suosikkituotteistaan on Myllärin Gluteeniton Omena-Kanelipuuro.

Gavin Fennessy

Gavin Fennessy, Vaasa

Australian Melbournesta Suomeen muuttanut, Irlannista kotoisin oleva Gavin viihtyy suurkaupungin hulinan jälkeen Vaasassa. Pakkaamossa työskentelevän Gavinin suosikkituote on Myllärin Paratiisi Mysli. Siitä on helppo haukata nopea välipala pienten kaksospoikien hoidon lomassa.

Lorem ipsum

Satu Bergendahl, Vaasa

Vaasan laboratoriossa työskentelevä Satu analysoi päivittäin otettavat tuotenäytteet rautaisella kokemuksella. Hän on työskennellyt 18 vuotta Helsingin Myllyn laadunvalvonnassa. Sadun suosikkituote on Myllärin Luomu Ruishiutale.

Lorem ipsum

Kumppaneiden kanssa

Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla, jotta osaamme kehittyä ja kehittää palvelujamme sekä tuotteitamme entisestään. Monet tuotteet saavatkin alkunsa yhteistyökumppaneiltamme tulleista ideoista ja toiveista. Myös tuotekehitysvaiheessa hyödynnämme niin asiakkailta kuin kuluttajilta saatavaa palautetta. Ilman vähittäiskauppa- ja tukkuportaan toimijoita tuotteemme eivät päätyisi koti- ja ammattikeittiöihin, joten haluamme olla luotettava ja hyvä yhteistyökumppani.

Lähellä kasvatettu, suomalainen vilja on perusraaka-aineemme. Sujuva ja avoin yhteistyö viljelijöiden kanssa on toimintamme kulmakiviä. Valtaosa viljasta tulee sopimusviljelijöiltämme.

Kaikessa toiminnassamme sitoudumme toimintamme lain- ja säännönmukaisuuteen ja kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin.