Me ruokaketjun ammattilaiset varmistamme, että voit nauttia oman maan antimista. Tunnistat työmme tulokset Hyvää Suomesta -merkistä. Se on ainoa merkki, joka takaa, että myös raaka-aineet ovat kotimaisia. Juhlitaan yhdessä – rakkaudesta oman maan ruokaan!
Koko Suomi on kutsuttu mukaan juhlimaan Suomalaisen ruuan päivää, ja jokainen voi viettää sitä omalla tavallaan. Helpointa on hankkia kotimaisia raaka-aineita ja elintarvikkeita ja kokoontua kivalla porukalla syömään. Hyvää Suomesta -merkin avulla tunnistat suomalaiset tuotteet helposti.
Toimiva ruokaketju on osa huoltovarmuutta
Helsingin Mylly on osa 350 000 ammattilaisen ruokaketjua, joka varmistaa, että Suomessa riittää ruokaa kaikkina päivinä ympäri vuoden, myös vaikeina aikoina. Huoltovarmuutta ylläpidetään koko ketjun yhteistyöllä, mutta myös kuluttajien rooli on tärkeä. Jokainen voi vaikuttaa ruoantuotannon jatkuvuuteen valitsemalla lautaselleen kotimaista ruokaa.
Myllärin-tuotteiden pääraaka-aineena on kotimainen vilja.
– Valmistamme mahdollisimman moneen ruokavalioon sopivia, kasvipohjaisia tuotteita, joista suurin osa kantaa ylpeänä Hyvää Suomesta -merkkiä, kertoo Myllärin, suomalaisen perheyrityksen, viestintäpäällikkö Milla Rämö.
Tuotteet valmistetaan Helsingin Myllyn tuotantolaitoksilla Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa.