1. Rekisterinpitäjä

Helsingin Mylly Oy
Puurtajankatu 34, 04440 Järvenpää
puh: 010 802 828
s-posti: info@helsinginmylly.fi

 

2. Rekisterin nimi

Myllärin markkinointirekisteri

 

3. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus ja peruste

Rekisteriä käytetään tuotteiden ja palveluiden suoramarkkinointiin sekä tutkimusten, kampanjoiden ja kilpailuiden järjestämiseen Koodiviidakko Oy:n (henkilötietojen käsittelijä) Postiviidakko-palvelun kautta. Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille lukuunottamatta henkilötietojen käsittelijää.

 

4. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja:
– sähköpostiosoite

 

5. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan Myllärin uutiskirjetilauksista
– myllarin.fi -sivuston uutiskirjetilauslomakkeen kautta
– messuilla täytetyistä uutiskirjetilauslomakkeista
– tapahtumissa täytetyistä arvontalipukkeista, joihin vastaaja ruksannut ’Tilaan uutiskirjeen’

www.myllarin.fi -sivuston käyttäjistä ei kerätä henkilötietoja. Sivuilla vierailtaessa, sivusto voi jättää selaimeen käyttäjäevästeen (cookie, tekstitiedosto), jonka avulla vierailijalle voidaan näyttää kohdennettua Myllärin mainontaa tämän vieraillessa muilla Googlen kanssa yhteistyötä tekevillä sivustoilla. Mainonnan näyttämistä voidaan hallita tai poistaa Google Analytics -näyttömainonta käytöstä kokonaan mainosvalintojen hallintatyökalun avulla osoitteessa http://google.com/ads/preferences.

 

6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta keräämiään tietoja ulkopuolisille, paitsi henkilötietojen käsittelijälle (Koodiviidakko Oy). Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle.

 

7. Tietojen säilyttämisaika

Tiedot säilytetään rekisterissä, kunnes rekisteröity pyytää tietojen poistamista.

 

8. Tietojen poistaminen rekisteristä


Tiedot poistetaan asiakkaan sitä pyytäessä. Kaikissa rekisteröidyille lähetettävissä markkinointiviesteissä on uutiskirjeen peruutuksen mahdollistava linkki. Peruutuksen yhteydessä rekisteröidyn tiedot poistetaan rekisteristä. Tietojen poistamista voi pyytää myös ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään yllämainituin yhteystiedoin.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin tiedot säilytetään luottamuksellisina. Henkilötietojen käsittelijän tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Henkilötietojen käsittelijä vastaa tietojen käsittelyn ylläpidosta, suojaamisesta, tietoturvallisuudesta ja tietojen säilyttämisestä sekä tarkastusoikeuden toteuttamisesta.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.