Aloitamme yhteistyön huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly Oy on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyneet terveelliset ja ravitsevat tuotteet julkaistaan lokakuun puolivälissä ja ne saapuvat kauppoihin marraskuussa.

"Kehitimme yhdessä Iivo Niskasen kanssa tuotteita, jotka tukevat aktiivista elämäntapaa, edistävät hyvinvointia ja sopivat erityisesti kasvaville nuorille sekä liikkuville ihmisille," kertoo Helsingin Myllyn markkinointijohtaja Mia Kettunen.

90-vuotiaana suomalaisena perheyrityksenä ymmärrämme, mitä sinnikkyys ja pitkäjänteisyys todella merkitsevät. Arvostamme Iivo Niskasen saavutuksia hänen kilpaurallaan sekä hänen esimerkkiään tasapainoisesta ja perhekeskeisestä elämäntavasta.

"Niskanen ymmärtää terveellisen ravinnon merkityksen ja osoittaa esimerkillään, miten tavoitteellinen tekeminen ja tasapainoinen elämä johtavat menestykseen. Hän inspiroi meitä kaikkia kasvamaan oman elämämme mestareiksi," Kettunen lisää.

Iivo Niskanen ja Niklas Kumlin

Hiihtäjä Iivo Niskanen ja Helsingin Myllyn toimitusjohtaja Niklas Kumlin kättelevät myllyn pihalla yhteistyön merkiksi.

Huippuhiihtäjä Iivo Niskanen

Iivo Niskanen tuotekehityspuuhissa Helsingin Myllyn koekeittiössä.

Terveellisiä tuotteita aktiivisille ihmisille

”Terveellinen ja riittävä ravinto ovat minulle urheilijana äärimmäisen tärkeitä”, kertoo Iivo Niskanen. ”Puurot ja myslit ovat aamiaisteni ja välipalojeni kulmakiviä, saan niistä tärkeitä hiilareita ja kuitua. Minä ja perheeni olemme aina pitäneet Myllärin maukkaista ja laadukkaista tuotteista".

"Olenkin todella ylpeä Myllärin yhteistyöstä ja etenkin siitä, että pääsimme yhdessä kehittämään minulle, muille urheilijoille ja aktiivisille liikkujille sopivia tuotteita”, iloitsee Niskanen.

Helsingin Myllyn pitkä kokemus laadukkaiden elintarvikkeiden valmistuksessa ja Iivo Niskasen asiantuntemus ovat yhdessä luoneet ainutlaatuisen tuotesarjan, joka tukee hyvinvointia ja tarjoaa pitkäkestoista energiaa. Ravitsemusasiantuntijana kehitystyössä on ollut mukana myös Pihlajalinnan ravitsemusterapeutti Vili Jaakola.

 "Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä. Se jakaa intohimomme, jossa onnellisuus, hyvinvointi ja elämän balanssi kohtaavat," Kettunen summaa.

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”
Uutiset 28.01.2025

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo … Lue lisää

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuus­viljelijää
Uutiset 27.01.2025

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuus­viljelijää

Miksi Vehnäjauho 2.0 on parempi valinta kuin ”perinteinen” vehnäjauho? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta … Lue lisää

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”
Uutiset 17.01.2025

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan … Lue lisää

Vastuullisuus­raportti kokoaa vastuullisuusteot yksiin kansiin
Uutiset 16.12.2024

Vastuullisuus­raportti kokoaa vastuullisuusteot yksiin kansiin

Helsingin Mylly, 90-vuotias suomalainen perheyritys, on julkaissut vuoden 2023 vastuullisuusraporttinsa. Katsaus kokoaa yhteen yrityksen edistysaskeleet ympäristön, vastuullisen hankinnan sekä ihmisten … Lue lisää