NUORILLE EVÄITÄ TULEVAISUUTEEN
Taitaja on vuosittain järjestettävä ammattiosaamisen SM-kilpailu, jossa nuoret tulevaisuuden huippuosaajat kilpailevat lähes 50 ammattialaa edustavissa lajeissa. Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat kestävä tulevaisuus ja virtuaalisuuden kehittäminen.
Ekologinen vastuullisuus näkyy erityisesti kokki- ja leipuri-kondiittorilajeissa: kilpailutehtävissä tulee käyttää luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita.
Helsingin Myllyn tuotekehittäjä, itsekin aikanaan erilaisiin alan kilpailuihin osallistunut Lasse Lindström on suunnitellut tämän vuoden kisaajille yhden tehtävän.
”Haluamme ruokkia nuorten ammattitaidon kehitystä ja antaa heille hyvät eväät tulevaisuuteen”, kertoo pian kisapaikalle Kuopioon lähtevä Lindström.