Mikään ei voita tuoreiden sämpylöiden tuoksua ja ensipuraisua, kun voi on sulanut rapean, vastaleivotun sämpylän päälle. Mutta miten päästä tähän aisteja hivelevään lopputulokseen? Myllärin tuotekehittäjä Lasse Lindström vastasi kysymyksiin.
Valitse oikeanlaiset jauhot
Parhaisiin sämpylöihin kannattaa käyttää valmiita sämpyläjauhoseoksia. Niissä on otettu huomioon leipominen sämpylän muotoon ja ne sisältävät rouheisia raaka-aineita, jolloin sämpylöihin tulee makua ja suutuntumaa.
– Myllärin tuotteista löytyy sämpyläjauhoseoksia kaikille makunystyröille. Myllärin ruisleipäaineksilla saat valmistettua herkullisia ruispaloja. Perinteiset vaaleat sämpylät saa tehtyä vehnäjauhoista ja rouheisempia vaihtoehtoja tummasta tai vaaleasta sämpyläjauhoseoksesta. Kaura on ydinosaamistamme ja Myllärin Kaurasämpyläjauhosta syntyvät mahtavat kaurasämpylät myös kotioloissa. Siemeniä rakastavalle paras vaihtoehto on Myllärin Luomu Hurjan Viljainen -sämpyläjauho. Uskaltaisin väittää, että Myllärin tuotteista löytyy vaihtoehto kaikkiin resepteihin, joita kotona voi kokeilla. Lisäksi uutuustuotteemme Myllärin Hieno Sämpyläjauho kunnioittaa mahtavasti 90-vuotista historiaamme yhdistämällä vehnän, kauran ja rukiin, esittelee Lasse.