Sydänmerkki-tuotteet

Sydänmerkki on symboli, joka kertoo tuotteen ravitsemuksellisesta laadusta ja osoittaa, että kyseinen tuote on omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Eri tuoteryhmillä on merkin saamiseksi omat ravitsemuskriteerit, joissa huomioidaan terveyden ja ravitsemuksen kannalta olennaiset seikat.

Viljatuotteissa Sydänmerkin myöntämisperusteena ovat rasvan ja erityisesti suolan määrä. Sydänmerkin myöntää ja sen käyttöä valvoo Suomen Sydänliitto. 

Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja Vaasassa lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.

Tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.