ARTIKKEILEITA SINULLE
Miksi lähteä merta edemmäs nauttimaan ravitsevasta ja herkullisesta aamupalasta, kun sen voi kattaa joka aamu omaan pöytään? Syö myslit ja granolat jogurtin, rahkan, hedelmien tai marjojen kanssa ja nauti.
ARTIKKEILEITA SINULLE
Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää
Myllärin maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa päivän ateriahetkiin. Lue lisää
Kysyimme tuotekehittäjältämme Lasse Lindströmiltä, miten syntyy hyvä sämpylätaikina ja mitkä ovat pahimmat sudenkuopat kotileipurille. Lue lisää
Suomessa viljellään maailman parasta kauraa. Helsingin Myllyllä on kauratuotteiden jalostuksesta jo yli 30 vuoden kokemus! Lue lisää