Viljapohjaisista pata-aineksista kuitua ja helppoutta ruoanlaittoon

Kotimaiset, viljapohjaiset Kana- ja Kasvis-Couscous -pata-ainekset ovat runsaskuituisia ja sisältävät yli 10 grammaa proteiinia.

Molemmat tuotteet ovat kasvipohjaisia ja niitä voi käyttää myös lisäkkeenä tai murekkeen pohjana. Ruoanlaittoa helpottamaan suunnitellut pata-ainekset sisältävät selkeät valmistusohjeet, joiden avulla herkullinen ateria valmistuu nopeasti ja vaivattomasti. 

Myllärin Kanapata-ainekset, viljapohjainen 250 g

Myllärin viljapohjainen Kanapata-aines on helppo ja täyteläinen arkiruoka. Lisää vain broileri ja ruokakerma tai tuunaa oma vegaaninen vaihtoehtosi vaihtamalla kana esimerkiksi quorniin ja kerma kasvipohjaiseen valmisteeseen. Herkullinen ateria on valmis 20 minuutissa. Halutessasi voit lisätä keitinveteen puolikkaan kanaliemikuution kanan makua vahvistamaan.

Arki best
Kasvis Couscous pata-aines

Myllärin Gluteeniton Kasvis-Couscous Pata-aines, kaurapohjainen 250 g

Myllärin kaurapohjainen, gluteeniton Kasvis-Couscous Pata-aines on lempeän mausteinen ja täyteläinen arkiruoka, joka valmistuu 13 minuutissa. Lisää haluamasi proteiini tai nauti sellaisenaan.

Kaurapohjaisessa couscouskiusauksessa on käytetty sopimusviljelijöidemme viljelemää puhdaskauraa ja siksi se sopii myös gluteenittomaan ruokavalioon. Kokeile myös murekkeessa tai esimerkiksi lettujen ja tortillojen täytteenä.

Maku ja kotimaisuus edellä

– Halusimme tuoda markkinoille kotimaisesta viljasta Suomessa valmistetut pata-ainekset, sillä vilja on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja terveellinen valinta ruokapöytään, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

– Tuotekehitystä tehtiin maku ja suutuntuma edellä, hän jatkaa. 

– Ymmärrämme myös erilaisten ruokavalioiden tärkeyden, ja siksi kehitimme kotimaisen kaurapohjaisen couscous-padan, joka sopii sekä gluteenitonta että kasvisruokavaliota noudattavalle.

Pata-ainekset ovat saatavilla hyvin varustetuista vähittäiskaupoista.

RESEPTIVINKIT

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suomalaista, sydänystävällistä täysjyvää pala palalta
Tuotteet 04.01.2024

Suomalaista, sydänystävällistä täysjyvää pala palalta

Myllärin maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa päivän ateriahetkiin. Lue lisää

Raaka-aineena kotimainen kaura
Tuotteet 02.01.2024

Raaka-aineena kotimainen kaura

Suomessa viljellään maailman parasta kauraa. Helsingin Myllyllä on kauratuotteiden jalostuksesta jo yli 30 vuoden kokemus! Lue lisää

Lähellä tuotettu kaura on vegaaniruokaa
Vastuullisuus 01.11.2023

Lähellä tuotettu kaura on vegaaniruokaa

Lähellä tuotettu kaura on vastuullista vegaaniruokaa ja viisi muuta syytä lisätä kauraa vegaaniruokavalioon. Lue lisää

Ilmasto­­ystävällisempi vaihtoehto riisille
Vastuullisuus 15.06.2023

Ilmasto­­ystävällisempi vaihtoehto riisille

Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike.  Lue lisää