Kättä päälle! Me pidämme minkä lupaamme

Tiedämme, että erityisesti gluteenittoman kauran ja luomun viljely vaatii viljelijältä sitoutumista ja erikoisosaamista. Siksi me maksammekin sopimusviljelijöillemme laatupreemiota ja sopimuslisää pitkäaikaisesta kumppanuudesta. Ja pidämme kiinni sovituista hinnoista.

Suomalaiset maanviljelijät ovat elintarviketurvallisuutemme selkäranka. Myllärin-tuotteissa käytettävä vilja kasvaa pääosin kotimaisilla pelloilla Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Teemme pitkäjänteistä yhteistyötä noin 100 sopimusviljelijän kanssa.

Viljelysopimuksessa sovimme etukäteen tavoiteltavan satomäärän, hinnan, toimitusajankohdan sekä laatuun liittyvät vaatimukset. Sopimuksilla turvaamme erityisesti luomutuotteidemme ja gluteenittomien kauratuotteiden raaka-aineen saannin. Näiden lajikkeiden viljely vaatii viljelijöiltä sitoutumista ja erikoisosaamista sekä asettaa erityisvaatimuksia tilalle ja eri työvaiheille.

Arvostamme pitkäaikaisia sopimusviljelijöitämme ja heidän tekemäänsä työtä. Kumppanuuteen kuuluu, että lupaukset pidetään puolin ja toisin. Me pidämme kiinni sovituista hinnoista ja maksamme laatupreemiota sekä sopimuslisää pitkäaikaisesta sopimussuhteesta.

Kiinnostuitko?

Kysy tarjousta kaurasta ja lisätietoja sopimusviljelystä.

Viljan ostopäällikkö Pekka Kultti
050 538 8998
pekka.kultti@helsinginmylly.fi

Satokauden 2024 sopimushinnat
Sopimusviljelijä pellolla