Jokainen voi valita hyvän!

Käyttämällä Myllärin tuotteita teet hyvän valinnan monessa mielessä: voit olla varma, että kyseessä on laadukas, suomalaiseen makuun kehitetty viljatuote, joka on valmistettu käyttäjän toiveita kuunnellen sekä ruokavalioon liittyviä erityistarpeita huomioiden. Olemme myös sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti parhaan mahdollisen syömisen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Haluamme tarjota parasta mahdollista ruokaa ihan kaikille – nyt ja aina!

Myllärin on hyvä valinta muun muassa siksi, että:

 • tuotteemme valmistetaan puhtaasta, pääosin suomalaisesta viljasta
 • valmistuksessa käytetään vain uusiutuvaa energiaa
 • valikoimaan kuuluu runsaasti sekä gluteenittomia että luomutuotteita
 • omilla tuotantolaitoksillamme ei käsitellä eläinperäisiä tuotteita tai allergeeneja
 • olemme sitoutuneet vähentämään muovin käyttöä pakkauksissa
 • toimitamme mahdollisesti tuotannosta syntyvän hävikin hyväntekeväisyyteen ja hyötykäyttöön
 • noudatamme kansainvälisiä standardeja laadussa ja tuoteturvallisuudessa
 • kehitämme jatkuvasti uusia, terveellisiä ja ilmastoystävällisiä vaihtoehtoja aamu- ja välipaloille sekä ruokapöytään

 

vastuullisesti eteenpäin

Kotimaisuus ja läpinäkyvyys ovat meille tärkeitä asioita. Kannamme huolta ilmastonmuutoksesta ja sään ääri-ilmiöistä, jotka vaikuttavat maanviljelyyn ja sitä kautta tärkeimmän raaka-aineemme saatavuuteen tulevaisuudessa. Ruoan tulevaisuus näyttää vaikealta. Nousevat lämpötilat, kuivuus, sään ääri-ilmiöt, maaperän köyhtyminen ja lajikato kaikki vaikeuttavat tuotantoa kasvavissa määrin.

Sen takia meille on ensiarvoisen tärkeää sitoutua kestävään kehitykseen sekä YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Kehitämme työtämme jatkuvasti parhaan mahdollisen syömisen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi.

Kasvipohjaisen ruokavalion noudattaminen on kestävää syömistä. Viljapohjaiset tuotteet sopivat mainiosti osaksi kasvisruokavaliota ja tavoitteemme on tarjota monipuolisesti terveellisiä viljatuotteita erilaisiin käyttötilanteisiin – mausta ja laadusta tinkimättä.

Valitsemalla Myllärin valitset kestävän hyvän!

 

Lue lisää allaolevista linkeistä

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

 • Kuva saa olla enintään 2Mt.
 • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
 • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.