Hiilineutraalisti tuotettua ja monella tapaa hyvää

Käyttämällä Myllärin tuotteita teet hyvän valinnan monessa mielessä: voit olla varma, että kyseessä on laadukas, suomalaiseen makuun kehitetty viljatuote, joka on valmistettu käyttäjän toiveita kuunnellen sekä eri ruokavalioihin liittyvät tarpeet huomioiden.

Olemme sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti parhaan mahdollisen syömisen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Haluamme tarjota parasta mahdollista ruokaa ihan kaikille – nyt ja aina!

Miksi Myllärin on hyvä valinta

  • tuotteemme valmistetaan hiilineutraalisti
  • tuotteemme valmistetaan puhtaasta, suomalaisesta viljasta
  • valmistuksessa käytetään vain uusiutuvaa energiaa
  • kaikki tuotteemme ovat vegaanisia
  • valikoimaan kuuluu runsaasti sekä gluteenittomia että luomutuotteita
  • olemme pystyneet vähentämään muovin käyttöä pakkauksissa ja sitoutuneet vähentämään sitä edelleen
  • toimitamme mahdollisesti tuotannosta syntyvän hävikin hyväntekeväisyyteen ja hyötykäyttöön
  • noudatamme kansainvälisiä standardeja laadussa ja tuoteturvallisuudessa
  • kehitämme jatkuvasti uusia, terveellisiä ja ilmastoystävällisiä vaihtoehtoja aamu- ja välipaloille sekä ruokapöytään

VASTUULLISESTI ETEENPÄIN

Kotimaisuus ja läpinäkyvyys ovat meille tärkeitä asioita. Myllynä visiomme ytimessä on kestävä ja sietokykyinen maatalous, joka hyödyttää sekä ihmisiä että luontoa. Haluamme varmistaa ruoantuotannon tulevaisuuden ja vähentää toimintamme ympäristölle aiheuttamaa rasitusta. Maanviljelyyn ja sitä kautta tärkeimmän raaka-aineemme saatavuuteen vaikuttavat sään ääri-ilmiöt, maaperän köyhtyminen ja lajikato on tärkeää saada hidastumaan. Lue lisää ympäristöyhteistyöstämme sopimusviljelijöidemme kanssa

Siksi meille on ensiarvoisen tärkeää sitoutua kestävään kehitykseen ja kehittää työtämme jatkuvasti parhaan mahdollisen syömisen ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Olemme tuottaneet yksinomaan kasvipohjaista ruokaa jo vuodesta 1934 ja teemme parhaamme tarjotaksemme helppoja ja terveellisiä vaihtoehtoja myös nykyaikaiselle kuluttajalle.

Kasvipohjaisen ruokavalion noudattaminen on kestävää syömistä. Viljapohjaiset tuotteet sopivat mainiosti osaksi kasvisruokavaliota ja tavoitteemme on tarjota monipuolisesti terveellisiä viljatuotteita erilaisiin käyttötilanteisiin – mausta ja laadusta tinkimättä.

Jokainen voi valita hyvän!

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.