Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä

Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Kaurassa on lisäksi todellista alkuvoimaa, sillä se alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan ja suoliston toimintaa.

Myllärin tuotteet ovat 100 % kasviperäisiä, ja meillä on laaja valikoima gluteenittomia tuotteita, jotka vastaavat maultaan ja ominaisuuksiltaan ei-gluteenittomia tuotteita. Tuotekehityksessämme panostetaan gluteenittomiin tuotteisiin, sillä haluamme tarjota parastamme mahdollisimman monen arkeen.

Tule mukaan keliakiaviikolle meidän kanssamme!

Tee itse ja säästä ruokakuluissa

Hyllymme pullistelee gluteenittomia reseptejä!

  • bowlit
  • salaatit
  • leivonnaiset
  • smoothiet
  • puurot
Vilkaise reseptivinkit
Syksyn satoa gluteenittomasti Mylläriltä
Tillikaura salaatti
Gluteenittomat sämpylät

Muista myös tuoreet raaka-aineet satokauden mukaan

Maistuvaa lähiruokaa

Valikoimastamme löytyy runsain mitoin Suomessa tuotettuja, keliaakikoille sopivia tuotteita, jotka sisältävät kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet. Selkeät pakkausmerkinnät ja violetti väri auttavat oikeiden tuotteiden löytämisessä. Ja on muuten ympäristöystävälliset pakkaukset! 

Katso koko valikoima

Huolellisuus ennen kaikkea 

Gluteenittomien tuotteiden valmistus on tarkkaa puuhaa, sillä kaura ei saa olla missään vaiheessa kosketuksissa gluteenia sisältävien viljojen kanssa. Tämä huomioidaan meillä niin viljelyn eri vaiheissa, myllyssä kuin omassa laboratoriossamme.

KAURAN MATKA Lataa gluteenittomien esite
Puinti kaura

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Hävikkiviikko 11.–17.9.2023
Kampanjat 11.09.2023

Hävikkiviikko 11.–17.9.2023

Turhaan tuotettu ruoka on yksi aikamme polttavista puheenaiheista. Yli viidennes kulutuksemme aiheuttamista ilmastopäästöistä syntyy ruuan tuotannosta. Lue lisää

Makumatkailijan parhaat leipäreseptit
Kampanjat 09.09.2023

Makumatkailijan parhaat leipäreseptit

Maistoitko lomallasi ihanaa leipää? Myllärin ja Ruisjuuren leipäresepteistä löydät ohjeen suosikkileipäsi tekoon kotona. Lue lisää