Yhteinen vastuumme ympäristöstä ja ihmisistä  

Kotimainen, kestävästi tuotettu kasvipohjainen ruoka on sekä meidän suomalaisten että ympäristömme etu. Uskomme, että tietoa jakamalla, kiinnostusta herättämällä ja yhdessä toimimalla syntyvät parhaat tulokset.

Alkuperää ja ympäristöä arvostaen

 • Käynnistimme yhdessä sopimusviljelijöidemme kanssa vastuullisuusviljelyohjelman, jonka tavoitteena on tuottaa hyvä sato pienemmällä ympäristökuormituksella.
 • Suomen suurimpana luomuviljan jalostajana olemme mukana ProLuomun organisoimassa Luomu on osa ratkaisua -kampanjassa, joka tuottaa tietoa luomusta ja lisää tietoisuutta EU:n luomumerkistä sekä siitä, miksi luomu on luotettava, vastuullinen ja kestävä valinta.
 • Viljelijän vuosi -kampanja lisää kuluttajien tietoisuutta siitä, mistä aamupuurolautasella oleva kaura on peräisin ja kuinka paljon työtä sen viljely vaatii.
  Valmistamme tuotteita K-ryhmän ‘Tuottajalle kiitos’ -kampanjaan, jonka avulla tuetaan suomalaista maataloutta.
 • Tuotteemme kantavat ylpeinä Hyvää Suomesta -merkkiä tai Avainlippua. Olemme mukana mm. #valitsehyvääsuomesta ja #oleosahyvänketjua -somekampanjoissa kampanjoimassa suomalaisen ruoan puolesta.
   
Myllärin on hyvää suomesta
Myllärin koululaiset

Koululaisten ja opiskelijoiden kanssa

 • Olemme mukana kolmessa Yrityskylässä, jossa kuudesluokkalaiset tutustuvat yhteiskunnan ja yritysten toimintaan. Helsinki-Vantaan, Lappenrannan ja Kuopion Yrityskylistä löytyy siis myös Helsingin Mylly, jonka ylimyllärinä ja myyntipäällikkönä koululaiset pääsevät kokeilemaan elintarvikeyrityksen pyörittämistä. Mylly on pystytetty yhteistyössä MTK:n kanssa.
 • Jaamme “starttipaketti’-tuotekasseja uusille, ensimmäiseen omaan kotiin muuttaville opiskelijoille yhteistyössä Helsingin seudun, Vaasan ja Tampereen opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa. 
 • Olemme olleet mukana lahjoittamassa opiskelijoille hiutaleita aamupalalla, kun kouluilla on kokeiltu tarjottavan aamupuuron vaikutusta jaksamiseen.
 • Meillä vierailee opiskelijoita ja koululaisryhmiä tutustumassa myllyn toimintaan.

Apua tarvitseville

Teemme yhteistyötä vähävaraisille ruoka-apua jakavien järjestöjen kanssa. Lahjoitamme mielellämme tuotteitamme tähän tarkoitukseen.

Pelastakaa lapset

Sinua voisi myös kiinnostaa

Emme vie tuotteitamme Venäjälle
Vastuullisuus 25.05.2022

Emme vie tuotteitamme Venäjälle

Venäjän hyökättyä Ukrainaan päätimme, että emme vie tuotteitamme Venäjälle. Viimeinen toimituksemme Venäjälle lähti 17.2.2022. Lue lisää

Hiilineutraalisti jo vuodesta 2020
Vastuullisuus 08.12.2023

Hiilineutraalisti jo vuodesta 2020

Tästä voimme olla syystäkin ylpeitä. Olemme Suomen ensimmäinen hiilijalanjälkensä kumonnut mylly. Oma toimintamme on hiilineutraalia. Lue lisää