Tiedotteet

Myllärin taikinajuurella varustettu Pizzajauho vie kotileipurin pizzan teon uudelle tasolle
Myllärin vastaa kotileivonnan kasvaneeseen suosioon tuomalla kauppoihin kotimaisen, maukkaan, taikinajuuren sisältävän pizzajauhoseoksen. Aito taikinajuuri antaa pizzapohjalle makua ja rakennetta – jopa ilman hiivaa. Myllärin Pizzajauho

Myllärin gluteeniton sarja uudistuu ja kasvaa
Myllärin uudistaa koko gluteenittoman tuotesarjansa pakkaukset kevään aikana. Kaupoissa alkaa näkyä jo palaleipäainesta, puuroa sekä tuoteperheen uutta tuotetta kaakaomuroa. Uusi kaakaomuro tuo maukasta vaihtelua gluteenittomiin

Johanna Kantojärvi on #suomenparaskaurakokki
Myllärin etsi kilpailun avulla Suomen parasta kaurakokkia sekä uusia herkullisia ja helppoja kauraruokareseptejä. Kilpailuun lähetettiin yli 150 reseptiä, joista yleisö äänesti finaalissa parhaimmaksi Johanna Kantojärven

Ilmastoystävällisempi vaihtoehto riisille löytyy kotimaisilta pelloilta
Viljojen ympäristöystävällisyyttä vertailtaessa riisi on listan häntäpäässä. Riisillä onkin peräti nelinkertainen hiilijalanjälki verrattuna kotimaiseen kauraan. Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin