Tiedotteet

Myllärin viljapohjaisista pata-aineksista kuitua ja helppoutta ruoanlaittoon
Myllärin toi markkinoille uudet kotimaiset, viljapohjaiset ateria-ainekset. Myllärin Kana- ja Kasvis-Couscous -pata-ainekset ovat runsaskuituisia ja sisältävät yli 10 grammaa proteiinia. Molemmat tuotteet ovat kasvipohjaisia ja

Myllärin sydänystävällinen uutuusmysli – suomalaista täysjyvää pala palalta
Myllärin uutuus, maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa moneen päivän ateriahetkeen. Myllärin Pala Mysli on maittava yhdistelmä täysjyväviljaa, mustikkamuroja, papaijaa ja aprikoosia. Sydänmerkityssä myslissä on

Uniikit kotimaiset kaurauutuudet ruoanvalmistukseen
Myllärin on kehittänyt kotimaiset, runsaskuituiset ja monikäyttöiset vaihtoehdot ruoanlaittoon. Myllärin Gluteeniton Villikaura ja Myllärin Pitkäjyväinen kaura ovat nyt kaupoissa! Kauran suosio kasvaa jatkuvasti niin Suomessa

Helsingin Mylly aloittaa sopimusviljelijöidensä kanssa ympäristöohjelman
Gluteenittoman kauran kysyntä niin Suomessa kuin maailmallakin kasvaa koko ajan. Helsingin Mylly käynnistää sopimusviljelijöidensä kanssa ympäristö- ja vastuullisuusviljelyohjelman, jonka avulla sekä kasvatetaan satotasoja että vähennetään