Perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Huomisen onnellisuus on ihmisten tänään tekemien valintojen summa. Me pyrimme tekemään hyviä valintoja luonnon, työntekijöiden, yhteiskunnan ja asiakkaiden kannalta. Me haluamme ruokkia onnellisuutta.

90-vuotias suomalainen perheyritys

90-vuotias suomalainen perheyritys

Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja valmistaa Myllärin tuotteet hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Lue lisää

Vastuullisuus

Vaasasta lähikauppaan ja maailmalle

Lähellä Suomen parhaita kauranviljelymaita, Vaasassa olemme jalostaneet erilaisia kauratuotteita kotimarkkinoille ja vientiin yli 30 vuotta. Katso video

Myllyn tarina vuodesta 1934

Myllyn tarina vuodesta 1934

Eduard Puhk perusti Helsingin Myllyn Sörnäisiin vuonna 1934. 90 vuotta myöhemmin Järvenpäässä, Vaasassa ja Närpiössä toimivaa yritystä luotsaa pojanpojan poika. Lue lisää

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa
VASTUULLISUUS 3.10.2023

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa

Pari poimintaa 2022 raportistamme. Ensimmäinen ympäristöohjelman mukainen kaurasato valmistui. Kaurauutuuksiemme hiilijalanjälki on n. 70 % pienempi kuin riisin. Lue lisää

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Meille myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS) on todiste siitä, että valmistusprosessimme on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lue lisää

Tehdään porukalla

Tehdään porukalla

Yhdessä tekeminen, jatkuvuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja. 90-vuotiaana perheyrityksenä haluamme katsoa tulevaan ja luoda kestävää hyvää. Lue lisää

UUTISET 08.01.2024

Brändiuudistus: seuraavat vuosikymmenet Myllärin tarinaan

Miksi Myllärin uudistaa brändinsä juhlavuonna 2024? – 90 vuodessa on tapahtunut paljon. Etenkin viimeisten 10 vuoden aikana liiketoimintamme on kehittynyt merkittävästi. Tarinamme on upea, mutta haluamme jatkossakin tehdä asioita etupeltoon, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Lue lisää
Lorem ipsum dolor
Kaura kiertää lannoitteena takaisin pellolle
Uutiset 15.02.2024

Kaura kiertää lannoitteena takaisin pellolle

Helsingin Mylly ja lannoitteita valmistava Yara ovat sopineet yhteistyöstä, jossa myllyprosessissa sivuvirtana syntyvä kaurankuori otetaan hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa. Lue lisää

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Uutiset 30.01.2024

Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää

Juhlavuosi uudistaa Myllärin-brändin
Uutiset 08.01.2024

Juhlavuosi uudistaa Myllärin-brändin

– 90 vuodessa on tapahtunut paljon, erityisesti viimeisten 10 vuoden aikana. Brändiuudistus tulee hyvään ajankohtaan – juhlavuoteemme. Uudistus on nimenomaan … Lue lisää

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon
Uutiset 02.01.2024

90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää