Perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon

Huomisen onnellisuus on ihmisten tänään tekemien valintojen summa. Me pyrimme tekemään hyviä valintoja luonnon, työntekijöiden, yhteiskunnan ja asiakkaiden kannalta. Me haluamme ruokkia onnellisuutta.

90-vuotias suomalainen perheyritys

90-vuotias suomalainen perheyritys

Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja valmistaa Myllärin tuotteet hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Lue lisää

Vastuullisuus

Vaasasta lähikauppaan ja maailmalle

Lähellä Suomen parhaita kauranviljelymaita, Vaasassa olemme jalostaneet erilaisia kauratuotteita kotimarkkinoille ja vientiin yli 30 vuotta. Katso video

Myllyn tarina vuodesta 1934

Myllyn tarina vuodesta 1934

Eduard Puhk perusti Helsingin Myllyn Sörnäisiin vuonna 1934. 90 vuotta myöhemmin Järvenpäässä, Vaasassa ja Närpiössä toimivaa yritystä luotsaa pojantyttären poika. Lue lisää

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa
VASTUULLISUUS 3.10.2023

Vuoden 2022 vastuullisuusteot yksissä kansissa

Pari poimintaa 2022 raportistamme. Ensimmäinen ympäristöohjelman mukainen kaurasato valmistui. Kaurauutuuksiemme hiilijalanjälki on n. 70 % pienempi kuin riisin. Lue lisää

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Laadunvalvonta ja sertifikaatit

Meille myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS) on todiste siitä, että valmistusprosessimme on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lue lisää

Tehdään porukalla

Tehdään porukalla

Yhdessä tekeminen, jatkuvuus ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja. 90-vuotiaana perheyrityksenä haluamme katsoa tulevaan ja luoda kestävää hyvää. Lue lisää

UUTISET 08.01.2024

Brändiuudistus: seuraavat vuosikymmenet Myllärin tarinaan

Miksi Myllärin uudistaa brändinsä juhlavuonna 2024? – 90 vuodessa on tapahtunut paljon. Etenkin viimeisten 10 vuoden aikana liiketoimintamme on kehittynyt merkittävästi. Tarinamme on upea, mutta haluamme jatkossakin tehdä asioita etupeltoon, kertoo Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Lue lisää
Lorem ipsum dolor
Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu
Uutiset 03.07.2024

Myllärin pakkausilmeen uudistus jatkuu

Uuden brändi-ilmeemme mukaisia pakkauksia alkaa näkyä kaupoissa yhä enemmän. Lue lisää

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta
Uutiset 25.06.2024

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta

Ilmajoella kesäpäivä on juhannusviikolla pitkä. Toukokuun helteiden ja kesäkuun sateiden jälkeen välkymmin viljelty Kaura 2.0 kasvaa vauhdilla kortta. Lippulehden jälkeen … Lue lisää

Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Uutiset 05.06.2024

Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään

Ateria-ainestemme tuoteperhe kasvoi Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Lisäksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasta kaurasta. Lue lisää

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty
Viljely 28.05.2024

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty

Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää