Valvottua, turvallista laatua

Tuotteidemme pääraaka-aine on kotimainen, lähellä kasvanut vilja. Gluteenittoman puhdaskauran jalostaminen ja gluteenittomien kauratuotteiden kehittäminen on ydinosaamistamme. Panostamme korkeaan laatuun ja turvallisuuteen läpi koko tuotantoprosessin.

Laatu syntyy pienistä, päivittäisistä teoista. Sekä kuluttajille että alan ammattilaisille varmistamme
parhaat mahdolliset viljatuotteet hyvin suunnitelluilla työtavoilla:

  • Säännölliset ennakkotarkastukset pelloilla
  • Laatunäytteet jokaisesta kuljetuksesta
  • Tarkka esipuhdistus ja lajittelu
  • Ilmapuhdistus
  • Kivien, tähkien ja rikkasiementen erottelu puhdistamossa
  • Kuoren erottelu ydinosasta viljalajikkeesta riippuen
  • Viljan käytön suunnittelu

LAADUNVALVONTA

Helsingin Myllyllä on kolme omaa laboratoriota, joista yksi on varattu vain gluteenittomien tuotteiden valvontaan. Oman laadunvalvontamme lisäksi sekä ulkopuoliset tarkastajat että monet asiakkaamme auditoivat yrityksemme säännöllisin väliajoin.

Meille on myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS). Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lisäksi meillä on Luomu-, Kosher- ja Halal-sertifikaatit.

Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

SERTIFIKAATIT

Laadunvalvontaa
IFS sertifikaatti