Aina on aikaa aamiaiselle
Aamiaisen voi nauttia lähes missä vain – kotona, töissä, liikkeellä tai omassa rauhassa nautiskellen!
Hyvä aamupala sisältää runsaskuituista täysjyväviljaa, proteiinia, vähän rasvaa sekä hedelmiä tai marjoja. Myllärin monipuolisesta aamiaistuotevalikoimasta löydät herkullisia myslejä, muroja ja puuroja, myös gluteenittomana. Kiireettömänä viikonloppuaamuna letut ja vohvelit valmistuvat näppärästi Myllärin valmiista jauhosekoituksesta ja sämpylöitä varten voit valita suosikkisi useista jauhovaihtoehdoista.
Raikas vihersmoothie (G)
1 avokado
½ ruukkua minttua tai sitruunamelissaa
1 iso lehtikaalin lehti
1 omena
3 dl mantelimaitoa
2 rkl Myllärin Gluteenitonta Tropical Mysliä
3–4 rkl hunajaa
1 rkl sitruunamehua
Puolita avokado ja poista kivi, koverra hedelmäliha tehosekoittimeen. Poista lehtikaalin lehdestä kova lehtiruoti ja laita lehti tehosekoittimeen. Poista hyvin pestystä omenasta siemenkota ja laita omena tehosekoittimeen.
Kaada joukkoon mantelijuoma, mysli, hunaja ja sitruunamehu. Pyöräytä kuohkeaksi juomaksi ja nauti
Marjasmoothie
5 dl luonnonjogurttia
1 banaani
2 dl mansikoita
2 dl muita marjoja (esim. punaisia viinimarjoja, punaisia karviaismarjoja)
2 dl kaurahiutaleita (esim. Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutale)
ripaus hunajaa
Kaada marjat, kaurahiutaleet, hunaja ja luonnonjogurtti tehosekoittimeen.
Lisää banaani ja soseuta sileäksi. Nauti!
Granolakakku
Pohjaan:
2–3 dl pähkinöitä rouhittuna
1 dl Myllärin Kauraleseitä
1 dl auringonkukansiemeniä
4 dl kaurahiutaleita
1–1,5 dl öljyä
0,5 dl hunajaa tai vaahterasiirappia
ripaus suolaa
Sekoita kaikki ainekset ja kaada irtopohjalliseen uunivuokaan. Paista 160 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä pohja ja levitä sen jälkeen päälle luonnonjogurttia ja hedelmiä tai marjoja. Viimeistele halutessasi hunajaraidoilla.
Katso lisää aamupalavinkkejä