Aina on aikaa aamiaiselle

Aamiaisen voi nauttia lähes missä vain – kotona, töissä, liikkeellä tai omassa rauhassa nautiskellen! 

Hyvä aamupala sisältää runsaskuituista täysjyväviljaa, proteiinia, vähän rasvaa sekä hedelmiä tai marjoja. Myllärin monipuolisesta aamiaistuotevalikoimasta löydät herkullisia myslejä, muroja ja puuroja, myös gluteenittomana. Kiireettömänä viikonloppuaamuna letut ja vohvelit valmistuvat näppärästi Myllärin valmiista jauhosekoituksesta ja sämpylöitä varten voit valita suosikkisi useista jauhovaihtoehdoista.

Raikas vihersmoothie (G)

1 avokado

½ ruukkua minttua tai sitruunamelissaa

1 iso lehtikaalin lehti

1 omena

3 dl mantelimaitoa

2 rkl Myllärin Gluteenitonta Tropical Mysliä

3–4 rkl hunajaa

1 rkl sitruunamehua

Puolita avokado ja poista kivi, koverra hedelmäliha tehosekoittimeen. Poista lehtikaalin lehdestä kova lehtiruoti ja laita lehti tehosekoittimeen. Poista hyvin pestystä omenasta siemenkota ja laita omena tehosekoittimeen. 

Kaada joukkoon mantelijuoma, mysli, hunaja ja sitruunamehu. Pyöräytä kuohkeaksi juomaksi ja nauti

RAIKAS VIHERSMOOTHIE (G)
Marjasmoothie

Marjasmoothie

5 dl luonnonjogurttia

1 banaani

2 dl mansikoita

2 dl muita marjoja (esim. punaisia viinimarjoja, punaisia karviaismarjoja)

2 dl kaurahiutaleita (esim. Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutale)

ripaus hunajaa

Kaada marjat, kaurahiutaleet, hunaja ja luonnonjogurtti tehosekoittimeen. 

Lisää banaani ja soseuta sileäksi. Nauti!

 

Granolakakku

Granolakakku

Pohjaan:

2–3 dl pähkinöitä rouhittuna

1 dl Myllärin Kauraleseitä

1 dl auringonkukansiemeniä

4 dl kaurahiutaleita

1–1,5 dl öljyä

0,5 dl hunajaa tai vaahterasiirappia

ripaus suolaa

Sekoita kaikki ainekset ja kaada irtopohjalliseen uunivuokaan. Paista 160 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä pohja ja levitä sen jälkeen päälle luonnonjogurttia ja hedelmiä tai marjoja. Viimeistele halutessasi hunajaraidoilla.

Katso lisää aamupalavinkkejä

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Suussasulavien sämpylöiden salaisuus
Vinkit & niksit 03.01.2024

Suussasulavien sämpylöiden salaisuus

Kysyimme tuotekehittäjältämme Lasse Lindströmiltä, miten syntyy hyvä sämpylätaikina ja mitkä ovat pahimmat sudenkuopat kotileipurille. Lue lisää

Leivontavinkit
Vinkit & niksit 01.01.2024

Leivontavinkit

Pohdituttaako leivonta? Ei hätää, olemme koonneet onnistumista varten vinkkejä leivontaan. Lue lisää

Myllärin aamupalavinkkejä
Vinkit & niksit 15.12.2023

Myllärin aamupalavinkkejä

Aamupala on päivän tärkein ateria ja sillä saa hyvän startin päivään. Lue lisää

Retkellä tärkeintä ovat hyvät eväät!
Vinkit & niksit 15.12.2023

Retkellä tärkeintä ovat hyvät eväät!

Kaikki maistuu ulkona paremmalta! Katso vinkit kauraisiin retkieväisiin. Lue lisää