Välkymmin viljelty: Kaura 2.0

Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Fiksusta kaurasta valmistetut Kaurahiutale 2.0 ja Pikakaurahiutale 2.0 löytyvät nyt kaupoista. Eivätkä muuten ole mitään peruskauraa!

Kaura 2.0 Tuotteita
Kaurapelto

Viljellään kauraa, niin että kaikki voittaa. Huraa!

Haastamme jatkuvasti itseämme löytämään parempia tapoja ruokkia onnellisuutta. Siitä osuva esimerkki on välkymmin viljelty uusi Kaura 2.0, joka hyödyntää modernia teknologiaa. Satelliittikuvien, mittarien, skannausten ja analyysien avulla viljelijä saa tietoa, mitä pelto tai kasvi tarvitsee. Huolehdimme, ettei pellolle päädy mitään ylimääräistä ja lannoitamme vain sen, mitä tarvitsee.

Tämä tulevaisuuden viljelytapa tukee luonnon monimuotoisuutta ja tekee kaurasta ravintorikkaampaa. Nyt voittavat kaikki – viljelijä, maaperä, pörriäiset ja tietenkin puuron syöjä. Mahtavaa, että olet päättänyt valita voittajien puolen!

Koko paketin sisältö yhdeltä tilalta

Ihan uutta on, että Kaura 2.0 kasvatetaan meillä yhdessä paikassa, Mäki-Latvalan tilalla Ilmajoella, jossa kaikki tehdään pohjalaisen perusteellisesti. Lautasellesi päätyvät herkulliset hiutaleet ovat siis aivan takuulla Mäki-Latvaloiden pelloilta peräisin. Näitä runsaskuituisia ja sydänystävällisiä hiutaleita voit huoletta syödä vaikka joka päivä, sillä ne tekevät hyvää sekä vatsalle että verenkierrolle!

Kaura 2.0
Perinnetila aloitti Kaura 2.0 -viljelyohjelman

Perinnetila aloitti Kaura 2.0 -viljelyohjelman

Ilmastoystävällinen ruoantuotanto on tärkeää ihmiselle, pörriäiselle, luonnolle, maaperälle, viljelijälle ja myllylle. Yli 200 vuotta Mäki-Latvalan perheen hallussa ollut sukutila Ilmajoella aloitti ennakkoluulottomasti uudenlaisen kauranviljelyn Helsingin Myllyn kumppanina. Lue lisää

Kaura 2.0 -ohjelma hellii maaperää ja ympäristöä

Kaura 2.0 -ohjelma hellii maaperää ja ympäristöä

Meillä Myllärillä on jo pitkään pohdittu viljelyn ympäristövaikutuksia, ja haluamme tulla niiden hallinnassa vieläkin paremmiksi. Asiantuntijatiimimme on luonut meille ihan oman, Kaura 2.0 -viljelyohjelman, jonka ensimmäiset tulokset saatiin vuonna 2023. Ohjelmasta hyötyvät sekä kuluttaja, viljelijä, mylly että luonto! Lue lisää

Sinua voisi myös kiinnostaa

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta
Uutiset 25.06.2024

Satelliittikuvat ohjaavat Kaura 2.0:n täsmälannoitusta

Ilmajoella kesäpäivä on juhannusviikolla pitkä. Toukokuun helteiden ja kesäkuun sateiden jälkeen välkymmin viljelty Kaura 2.0 kasvaa vauhdilla kortta. Lippulehden jälkeen … Lue lisää

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty
Viljely 28.05.2024

Ensimmäinen Kaura 2.0 sato on kaupoissa ja toinen kylvetty

Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää

Ilmastoystävällisempi Kaura 2.0 tulee yhdeltä tilalta
Tiedote 31.01.2024

Ilmastoystävällisempi Kaura 2.0 tulee yhdeltä tilalta

Helsingin Mylly on suomalainen perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon. 90-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi yritys lanseerasi Kaurahiutale 2.0:n, joka on viljelty maaperää … Lue lisää

Yhteinen vastuumme ympäristöstä ja ihmisistä
Vastuullisuus 01.01.2024

Yhteinen vastuumme ympäristöstä ja ihmisistä

Kotimainen, kasvispohjainen ruoka on vastuullinen valinta. On meidän kaikkien vastuulla, että ympäristöä ja suomalaista maanviljelyä arvostetaan. Lue lisää

Lähikaura jättää vain pienen jäljen
Vastuullisuus 09.12.2023

Lähikaura jättää vain pienen jäljen

Kotimainen kaura! Sillä on muihin vastaaviin elintarvikkeisiin verrattuna varsin pieni hiilijalanjälki. Ja isosti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Lue lisää