Kuluttajapalvelu

Kysymyksiä? Kokemuksia? Mielipiteitä? Ideoita? Mitä tahansa Myllärin-tuotteisiin liittyvää – kerro se meille oheisella palautelomakkeella.

Tarvittaessa voit laittaa meille palautetta myös kirjeitse osoitteella Helsingin Mylly Oy, Puurtajankatu 34, 04440 Järvenpää.

Anna palautetta tuotteistamme

Lähetä palautteesi meille oheisella palautelomakkeella. Voit liittää lomakkeeseen myös kuvia palautteesi aiheesta. Tarvittaessa pyydämme Sinua lähettämään näytteen meille jatkotutkimuksia varten. 

Jos palautteesi koskee kaupan omia tuotemerkkejä kuten esimerkiksi Kotimaista- tai Pirkka-tuotteita, laitathan palautteen suoraan heidän kuluttajapalveluunsa (K-kuluttajapalvelu ja S-kuluttajapalvelu. He ovat tarvittaessa yhteydessä meihin ja selvitämme mistä on kysymys.

Pyrimme vastaamaan palautelomakkeella lähetettyihin palautteisiin mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 1-2 viikon kuluessa.

Mistä voin ostaa Myllärin-tuotteita?

Tuotteitamme on myynnissä useimmissa päivittäistavaraliikkeissä. Tarvittaessa voit hyödyntää tuotteen etsintään esimerkiksi K-Ruoka-palvelua tai S-ryhmän Foodie-palvelua. Voit myös ehdottaa omalle kauppiaallesi tuotteen lisäämistä valikoimiin.

Lisätietoa tuotteistamme ja resepteistämme

 Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa tuotteistamme ja kattavan valikoiman erilaisia reseptejä ja ideoita tuotteidemme käyttöön.

Anna palautetta Myllärin tuotteista palautelomakkeellamme.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.