Kuluttajapalvelu

Kysymyksiä? Kokemuksia? Mielipiteitä? Ideoita? Mitä tahansa Myllärin-tuotteisiin liittyvää – kerro se meille tämän sivun alalaidassa olevalla palautelomakkeella.

Tarvittaessa voit laittaa meille palautetta myös kirjeitse osoitteella Helsingin Mylly Oy, Puurtajankatu 34, 04440 Järvenpää.

Anna palautetta tuotteistamme

Lähetä meille palautteesi sivun alalaidassa olevalla palautelomakkeella. Voit liittää lomakkeeseen myös kuvia palautteesi aiheesta. Tarvittaessa pyydämme Sinua lähettämään näytteen meille jatkotutkimuksia varten. 

Jos palautteesi koskee kaupan omia tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Kotimaista- tai Pirkka-tuotteita, laitathan palautteen suoraan heidän kuluttajapalveluunsa (K-kuluttajapalvelu ja S-kuluttajapalvelu). He ovat tarvittaessa yhteydessä meihin ja selvitämme mistä on kysymys.

Pyrimme vastaamaan palautelomakkeella lähetettyihin palautteisiin mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 1-2 viikon kuluessa.

Mistä voin ostaa Myllärin-tuotteita?

Tuotteitamme on myynnissä useimmissa päivittäistavaraliikkeissä. Tarvittaessa voit hyödyntää tuotteen etsintään esimerkiksi K-Ruoka-palvelua tai S-ryhmän S-kaupat-palvelua. Voit myös ehdottaa omalle kauppiaallesi tuotteen lisäämistä valikoimiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi murokotelon sisällä on muovipussi? Mitä on gluteeniton kaura? Mitä Sydänmerkki tarkoittaa? Kokosimme vastauksia näihin ja muihin useasti kysyttyihin kysymyksiin. Tutustu usein kysyttyjen -kysymysten vastauksiin.

Lisätietoa tuotteistamme ja resepteistämme

 Verkkosivuiltamme löydät lisätietoa tuotteistamme ja kattavan valikoiman erilaisia reseptejä ja ideoita tuotteidemme käyttöön. Kannattaa ottaa myös Instagram– ja Facebook-sivumme seurantaan, niin saat käyttövinkkejä sekä tietoa tuotteistamme ja yrityksestämme.

palautelomake

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt. Sallitut tiedostomuodot jpg, png, gif, heic ja pdf.
  • Voit valita monta kuvaa pitämällä "Ctrl" -näppäintä pohjassa. Voit valita enintään 3 kuvaa.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Kiitos yhteydenotostasi! Pyrimme vastaamaan palautelomakkeella lähetettyihin palautteisiin mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 1-2 viikon kuluessa.

Terveisin Myllärin

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.