Kuluttajapalvelu

Kysymyksiä? Kokemuksia? Mielipiteitä? Ideoita? Mitä tahansa Myllärin-tuotteisiin liittyvää – kerro se meille tämän sivun alalaidassa olevalla palautelomakkeella.

Anna palautetta tuotteistamme

Lähetä meille palautteesi sivun alalaidassa olevalla palautelomakkeella. Voit liittää lomakkeeseen myös kuvia palautteesi aiheesta. Tarvittaessa pyydämme Sinua lähettämään näytteen meille jatkotutkimuksia varten. Pyrimme vastaamaan palautelomakkeella lähetettyihin palautteisiin mahdollisimman nopeasti, mutta viimeistään 1-2 viikon kuluessa.

Mistä voin ostaa Myllärin-tuotteita?

Tuotteitamme on myynnissä useimmissa päivittäistavaraliikkeissä. Tarvittaessa voit hyödyntää tuotteen etsintään esimerkiksi K-Ruoka-palvelua tai S-ryhmän S-kaupat-palvelua. Voit myös ehdottaa omalle kauppiaallesi tuotteen lisäämistä valikoimiin.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miksi murokotelon sisällä on muovipussi? Mitä on gluteeniton kaura? Mitä Sydänmerkki tarkoittaa? Kokosimme vastauksia näihin ja muihin useasti kysyttyihin kysymyksiin. 
Tutustu usein kysyttyjen -kysymysten vastauksiin.

Lisätietoa tuotteistamme ja resepteistämme

Löydät verkkosivuiltamme lisätietoa tuotteistamme ja kattavan valikoiman erilaisia reseptejä ja ideoita tuotteidemme käyttöön. Ota myös Instagram– ja Facebook-sivumme seurantaan, niin saat käyttövinkkejä sekä tietoa tuotteistamme ja yrityksestämme.

Halutessasi voit laittaa meille palautetta myös kirjeitse osoitteella Helsingin Mylly Oy, Puurtajankatu 34, 04440 Järvenpää. 

Lorem ipsum

Palautelomake

* Pakollinen kenttä

  • Kuvan koko voi olla enintään 5 Mt. Sallitut tiedostomuodot jpg, png, gif, heic ja pdf.
  • Voit valita monta kuvaa pitämällä "Ctrl" -näppäintä pohjassa. Voit valita enintään 3 kuvaa.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).