Puhdas ja terveellinen kotimainen ruoka on intohimomme. Tutkimme, ihmettelemme, ideoimme ja ihan puhtaasti teemme jatkuvasti asioita, joista toivomme sinunkin löytävän inspiraatiota arjen herkutteluhetkiin. Laita haku päälle ja katso, mihin se sinut johtaa!
suodata artikkeleita
Helsingin Mylly ja lannoitteita valmistava Yara ovat sopineet yhteistyöstä, jossa myllyprosessissa sivuvirtana syntyvä kaurankuori otetaan hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa. Lue lisää
Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää
– 90 vuodessa on tapahtunut paljon, erityisesti viimeisten 10 vuoden aikana. Brändiuudistus tulee hyvään ajankohtaan – juhlavuoteemme. Uudistus on nimenomaan … Lue lisää
Myllärin maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa päivän ateriahetkiin. Lue lisää
Kysyimme tuotekehittäjältämme Lasse Lindströmiltä, miten syntyy hyvä sämpylätaikina ja mitkä ovat pahimmat sudenkuopat kotileipurille. Lue lisää
Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää
Suomessa viljellään maailman parasta kauraa. Helsingin Myllyllä on kauratuotteiden jalostuksesta jo yli 30 vuoden kokemus! Lue lisää
Sopimusviljelijästä tuotantopäällikköön, johtoryhmästä pakkauslinjalle. Meillä vastuu on jokaisen agendalla, jokaisena työpäivänä – ketjun jokaisessa vaiheessa. Lue lisää
Kotimainen, kasvispohjainen ruoka on vastuullinen valinta. On meidän kaikkien vastuulla, että ympäristöä ja suomalaista maanviljelyä arvostetaan. Lue lisää
Pohdituttaako leivonta? Ei hätää, olemme koonneet onnistumista varten vinkkejä leivontaan. Lue lisää
Meillä Myllärillä on jo pitkään pohdittu viljelyn ympäristövaikutuksia. Uudesta Kaura 2.0 - viljelyohjelmastamme hyötyvät kuluttaja, viljelijä, luonto ja mylly. Lue lisää
Aamupala on päivän tärkein ateria ja sillä saa hyvän startin päivään. Lue lisää
Kaikki maistuu ulkona paremmalta! Katso vinkit kauraisiin retkieväisiin. Lue lisää
Suomen suurimman luomuviljan jalostajan, Helsingin Myllyn kaupallinen johtaja Jarkko Tuomola on valittu Pro Luomun hallitukseen vuodeksi 2024. Lue lisää
Tästä voimme olla syystäkin ylpeitä. Olemme Suomen ensimmäinen hiilijalanjälkensä kumonnut mylly. Oma toimintamme on hiilineutraalia. Lue lisää
Kotimainen kaura! Sillä on muihin vastaaviin elintarvikkeisiin verrattuna varsin pieni hiilijalanjälki. Ja isosti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Lue lisää
Kotimaiset, viljapohjaiset Kana- ja Kasvis-Couscous -pata-ainekset ovat runsaskuituisia ja sisältävät yli 10 grammaa proteiinia. Lue lisää
Perinteiset jouluherkut ovat monelle joulumenun ehdoton sisältö, mutta joskus on kiva laittaa pöytään ihan uusiakin makuja. Lue lisää
Lähellä tuotettu kaura on vastuullista vegaaniruokaa ja viisi muuta syytä lisätä kauraa vegaaniruokavalioon. Lue lisää
Afternoon Tea. Tea for two. Iltapäivätee maistuu myös sunnuntaiaamuna tai arki-iltana. Tässä pientä makeaa ja myös gluteenitonta teekuppien ympärille. Lue lisää
Katso herkulliset aamiaisreseptit ja tutustu Myllärin tuotteisiin. Lue lisää
Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Lisäksi kaura alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan toimintaa. Lue lisää
Olemme Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja, joka tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Lue lisää
Myllärin tuotekehityskonsultti Riina Karimaan vinkeillä onnistut pullanleivonnassa! Lue lisää
Turhaan tuotettu ruoka on yksi aikamme polttavista puheenaiheista. Yli viidennes kulutuksemme aiheuttamista ilmastopäästöistä syntyy ruuan tuotannosta. Lue lisää
Maistoitko lomallasi ihanaa leipää? Myllärin ja Ruisjuuren leipäresepteistä löydät ohjeen suosikkileipäsi tekoon kotona. Lue lisää
Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistamme oman maan antimia ja vastuullista ruokaketjua. Lue lisää
Kolme vuoden jälkeen pitkän linjan myyntimies, Jani Ryyli teki paluun Helsingin Myllylle. Jani aloitti kotimaan myyntipäällikkönä 1.8.2023. Lue lisää
Hyvä sato ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii viljelijältä tekoja. Lue lisää
Niin urbaanilla terassilla kuin erämaajärven rannalla lämpiää yksi jos toinen tulisija. Pizzaa rakastavalla kansalla lupaamme parasta purtavaa ja iloisinta illanviettoa. Lue lisää
Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike. Lue lisää
Miksi lähteä ravintolaan, kun brunssin voi nauttia kotonakin. Pyjamassa ja villasukissa – vaikka omassa sängyssä. Tai juhlavasti, kauniisti katetussa ruokasalissa. Lue lisää
Pääsimme ensimmäistä kertaa mukaan Sustainable Brand Index -tutkimukseen. Saman tien ylsimme 228 brändin kovassa kisassa 20 vastuullisimman joukkoon. Lue lisää
Vastuullisuusviljelyohjelman ensimmäisen satokauden erinomaiset tulokset ja vuoden 2023 suunnitelmat kiinnostivat Vaasan myllyllä vierailleita sopimusviljelijöitämme. Lue lisää
Myllärin tarjoaa runsaskuituiset ja monikäyttöiset vaihtoehdot ruoanlaittoon. Lue lisää
Venäjän hyökättyä Ukrainaan päätimme, että emme vie tuotteitamme Venäjälle. Viimeinen toimituksemme Venäjälle lähti 17.2.2022. Lue lisää
Jos Myllärin-tuotteissa käytettyjä raaka-aineita jouduttaisiin korvaamaan allergeenillä, jota alkuperäisessä tuotteessa ei ole, tieto merkittäisiin pakkauksiin. Lue lisää
Ympäristö- ja vastuullisuusviljelyohjelman avulla sopimusviljelijämme vähentävät tilojen ympäristövaikutuksia ja kasvattavat puhdaskauran satotasoja. Lue lisää
– Perheyrityksenä meille on tärkeää luoda kestävää hyvää ympärillemme, toteaa Akavan yrittäjäpalkinnon saanut hallituksen puheenjohtaja Maret Puhk. Lue lisää
Gluteenittomien tuotteiden kysyntä kasvaa sekä Suomessa että maailmalla. Tähän tarpeeseen valmistui Vaasan tehtaamme tuotanto- ja varastotilojen tuorein laajennus. Lue lisää
Pikajuoksija Lotta Kemppinen on Myllärin sponsoriurheilija. Tutustu Lottaan ja hänen arkiruokavinkkeihinsä! Lue lisää
Meille myönnetty International Food Standard -sertifikaatti on todiste siitä, että valmistusprosessimme on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lue lisää
VTT ja Suomen Kaurayhdistys järjestivät ensimmäisen Food Oats -konferenssin 8.–9. kesäkuuta 2021. Lue lisää