Myllärin by Helsinki Mills

Porkkanalaatikko kaurarouheesta

Herkullinen gluteeniton porkkanalaatikko Myllärin kaurarouheesta!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
2 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1


vuoka

Ainekset

2 dl vettä
5 dl maitoa
1 kg porkkanaa
2 kananmunaa
4 rkl siirappia
2 tl suolaa
½ tl valkopippuria

Pinnalle

laktoositonta voita

Ohjeet

  1. Kiehauta vesi ja kaurarouhe. Kun vesi on kiehunut pois, lisää maito. Keitä hiljalleen noin 20 min.

  2. Sekoita porkkanasose, kananmunat ja mausteet kaurarouheen joukkoon ja kaada seos voideltuun uunivuokaan. Ripottele pinnalle kauralesettä ja voinokareita. Paista 175°C 1-1½ tuntia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,1 g
Proteiini
2,1 g
Energia
66,3 kcal
Hiilihydraatit
11,0 g
Rasva
1,0 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Suola
0,7 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro

Hedelmäinen kaura-halloumisalaatti
30 min

Hedelmäinen kaura-halloumisalaatti

Myllärin mantelipullat
1 h 20 min L, VG

Myllärin mantelipullat

Tikka Masala -vuoka
1 h L, GL, M, K

Tikka Masala -vuoka