Pakkaus uudistuu, nyt kätevästi kotelossa!
Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu kauralese on erinomainen kuitulisä niin puurossa kuin smoothiessakin.
Kokeile gluteenitonta kauralesettä myös ruoanlaitossa ja leivonnassa. Se toimii mainiosti esimerkiksi kakkuvuoan jauhottamisessa ja kalafileiden leivittämisessä.
Runsaskuituiselle kauraleseelle on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo, että se on omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempi vaihtoehto. Tuotteella on myös Hyvää Suomesta -merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa suomalaisista raaka-aineista.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Gluteeniton kaura
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1530,0 kJ
Energia kcal
360,0 kcal
Proteiini
18,0 g
Hiilihydraatit
49,0 g
sokeri
1,3 g
Rasva
7,6 g
josta tyydyttyneitä
1,4 g
Kuitu
14,0 g
Suola
0,0 g
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton Kauralese 500g
Tuotenumero
6017
Kespro tuotenumero
21330337
Valio Aimo tuotenumero
8048235
Patu tuotenumero
100172
EAN-koodi
6415000160175