Myllärin by Helsinki Mills

Pinaattipannukakku

Aina ei jaksa lettuja. Kakku helpottaa arkea.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

5 dl maitoa
3 kananmunaa
2 tl suolaa

Ohjeet

  1. Sekoita kulhossa maito ja kananmunat.

  2. Lisää joukkoon Myllärin Pinaattilettujauhoseos ja suola. Sekoita tasaiseksi.

  3. Voitele uunivuoka, tai aseta leivinpaperi korkeareunaiseen uunipeltiin. Kaada taikina pellille tai vuokaan.

  4. Paista 180 C asteisessa uunissa 20-25 minuuttia. Kunnes pannukakku on kypsää.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,3 g
Proteiini
6,8 g
Energia
156,6 kcal
Hiilihydraatit
26,8 g
Rasva
1,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,8 g
Suola
2,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka

Kinkkupiirakka eli Quiche Lorraine
1 h 20 min L

Kinkkupiirakka eli Quiche Lorraine

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla
45 min L, GL, VG

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla

Myllärin Suppilovahveropiirakka
55 min L

Myllärin Suppilovahveropiirakka