Myllärin by Helsinki Mills

Uunikanat

Kokonainen ateria yhdellä astialla helposti ja nopeasti!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

hengelle

5 dl vettä
2 kpl broilerin koipireisiä
1 rkl suolaa
½ tl mustapippuria rouhittuna
½ tl valkosipulijauhetta
rypsiöljyä voiteluun

Ohjeet

  1. Voitele uunivuoka rypsiöljyllä. Laita vuokaan Myllärin Kanapata-aines ja vesi. Sekoita tasaiseksi.

  2. Suolaa ja mausta kanankoivet mustapippurilla ja valkosipulijauheella. Asettele broilerinkoivet päällimmäiseksi. 

  3. Paista vuokaa 150 C asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes ateria-aines on kypsää.

Ostoslistalle

Vinkit

Käyttäessäsi marinoituja koipireisiä voit jättää mausteet (suola, pippuri, valkosipuli) pois.

Voit vaihtaa proteiinin oman maun mukaan. Tai vaikka kypsentää ateria-aineksen uunissa ja paistaa pannulla kalapaloja.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
9,8 g
Energia
151,1 kcal
Hiilihydraatit
11,3 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
2,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Hedelmäinen kaura-halloumisalaatti
30 min

Hedelmäinen kaura-halloumisalaatti

Tikka Masala -vuoka
1 h L, GL, M, K

Tikka Masala -vuoka

Kauramunakas
1 h L, GL, VG

Kauramunakas

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit