Puhdas ja terveellinen kotimainen ruoka on intohimomme. Tutkimme, ihmettelemme, ideoimme ja ihan puhtaasti teemme jatkuvasti asioita, joista toivomme sinunkin löytävän inspiraatiota arjen herkutteluhetkiin. Laita haku päälle ja katso, mihin se sinut johtaa!
suodata artikkeleita
Helsingin Myllyn kasvavaan kotimaan kauppaan saatiin lisävahvistusta, kun Ella Kokkinen aloitti myynnin kehityspäällikkönä 19.8.2024. Lue lisää
–Enemmän sihtipinta-alaa tarkoittaa laadukkaampaa jauhoa tehokkaammin. Samalla kun saanto kasvaa myös tuotantotehot nousevat, kertoo Järvenpään tuotantolaitoksen tehdaspäällikkö Martti Loikkanen vajaan … Lue lisää
Laita iskä kehräämään ja tarjoa hänelle seikkailujen, päiväunien ja suoratoistopalvelujen keralla tuhdisti ravitsevaa brunssia! Lue lisää
Helsingin Mylly jatkaa arvokasta yhteistyötään pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa. Tänä syksynä uudet opiskelijat saivat tupaantuliaislahjaksi arkea helpottavia Myllärin-tuotteita. Lue lisää
90-vuotias perheyrityksemme juhlistaa pitkää taivaltaan uudistamalla brändiään ja pakkausilmettään! Myllärin uudet pakkaukset tuovat mukanaan iloa, väriä ja ripauksen pilkettä silmäkulmaan. Lue lisää
Puhdasta energiaa. Sitä huippuhiihtäjä Iivo Niskanen arvostaa aamupuurossa ja välipalamyslissä. – Mestarin-tuotteissa myös hyvä maku on avainasemassa, sillä peruskuntokaudella ruoan … Lue lisää
Lajiin ja tavoitteisiin katsomatta jokainen tarvitsee energiaa jaksaakseen ja palautuakseen. Täysjyväviljat ovat erinomainen energianlähde. Lue lisää
Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly Oy on solminut monivuotisen yhteistyösopimuksen huippuhiihtäjä Iivo Niskasen kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyneet terveelliset ja ravitsevat tuotteet … Lue lisää
Välkymmin viljellyn Kaura 2.0:n sato on tänä vuonna huippulaatua. – Muun muassa lajikevalinta, viljelykierto ja täsmälannoitus konkretisoituivat puintivaiheessa, kertoo sopimusviljelijä … Lue lisää
Luomuviljelijä Tommi Hasu on ensimmäinen suomalainen, joka kisaa kolmen finalistin joukossa arvostetusta EU-luomupalkinnosta. Hän on mukana Paras luomuviljelijä -sarjassa. Tommi … Lue lisää
Kaura on ainoa suomalainen vilja, joka soveltuu gluteenittomaan ruokavalioon. Lisäksi kaura alentaa kolesterolia, laskee verensokeria ja parantaa vatsan toimintaa. Lue lisää
Hyvää Suomesta -merkki! Etsi se paketista ennen ostopäätöstä. Myllärin-tuotteissa tuo merkki on tae siitä, että raaka-aine on omasta maasta, suomalaiselta … Lue lisää
Maailman onnellisin kansa saa energiansa aamupalasta. Puuroa, sämpylöitä, mysliä, granolaa, muroja – mikä tahansa omia makunystyröitä hiveleekään – paras aamupala … Lue lisää
Uuden brändi-ilmeemme mukaisia pakkauksia alkaa näkyä kaupoissa yhä enemmän. Lue lisää
Ilmajoella kesäpäivä on juhannusviikolla pitkä. Toukokuun helteiden ja kesäkuun sateiden jälkeen välkymmin viljelty Kaura 2.0 kasvaa vauhdilla kortta. Lippulehden jälkeen … Lue lisää
Ateria-ainestemme tuoteperhe kasvoi Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Lisäksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasta kaurasta. Lue lisää
Kevät on edennyt rytinällä, vaikka melkoinen takatalvi yllättikin kevättöihin rientäneet. Kuulostelimme, miten Kaura 2.0:n kylvöt etenevät Mäki-Latvalan tilalla. Ensin näytti, … Lue lisää
Ammatillisen koulutuksen suurtapahtuma kokoaa Suomen parhaat taitajat tällä viikolla Kuopioon. Lue lisää
Kotimainen kaura on todellinen viljojen diplomaatti ja vatsojen valtakunnansovittelija. Se tulee toimeen kaikenlaisten vatsojen kanssa, myös niiden, jotka noudattavat gluteenitonta … Lue lisää
Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2024 -tutkimuksessa sijalle 23. Tutkimus selvittää suomalaisten mielikuvia brändien vastuullisuudesta. Lue lisää
Helsingin Mylly ja lannoitteita valmistava Yara ovat sopineet yhteistyöstä, jossa myllyprosessissa sivuvirtana syntyvä kaurankuori otetaan hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa. Lue lisää
Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää
Kevään ja kesän juhlakausi kolkuttelee ovella ja pöytään pitäisi loihtia kystä kyllin myös gluteenittomille juhlijoille. Jotta kaikille jäisi juhlista hyvä … Lue lisää
– 90 vuodessa on tapahtunut paljon, erityisesti viimeisten 10 vuoden aikana. Brändiuudistus tulee hyvään ajankohtaan – juhlavuoteemme. Uudistus on nimenomaan … Lue lisää
Myllärin maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa päivän ateriahetkiin. Lue lisää
Kysyimme tuotekehittäjältämme Lasse Lindströmiltä, miten syntyy hyvä sämpylätaikina ja mitkä ovat pahimmat sudenkuopat kotileipurille. Lue lisää
Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää
Suomessa viljellään maailman parasta kauraa. Helsingin Myllyllä on kauratuotteiden jalostuksesta jo yli 30 vuoden kokemus! Lue lisää
Sopimusviljelijästä tuotantopäällikköön, johtoryhmästä pakkauslinjalle. Meillä vastuu on jokaisen agendalla, jokaisena työpäivänä – ketjun jokaisessa vaiheessa. Lue lisää
Kotimainen, kasvispohjainen ruoka on vastuullinen valinta. On meidän kaikkien vastuulla, että ympäristöä ja suomalaista maanviljelyä arvostetaan. Lue lisää
Pohdituttaako leivonta? Ei hätää, olemme koonneet onnistumista varten vinkkejä leivontaan. Lue lisää
Meillä Myllärillä on jo pitkään pohdittu viljelyn ympäristövaikutuksia. Uudesta Kaura 2.0 - viljelyohjelmastamme hyötyvät kuluttaja, viljelijä, luonto ja mylly. Lue lisää
Aamupala on päivän tärkein ateria ja sillä saa hyvän startin päivään. Lue lisää
Kaikki maistuu ulkona paremmalta! Katso vinkit kauraisiin retkieväisiin. Lue lisää
Kotimainen kaura! Sillä on muihin vastaaviin elintarvikkeisiin verrattuna varsin pieni hiilijalanjälki. Ja isosti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Lue lisää
Tästä voimme olla syystäkin ylpeitä. Olemme Suomen ensimmäinen hiilijalanjälkensä kumonnut mylly. Oma toimintamme on hiilineutraalia. Lue lisää
Kotimaiset, viljapohjaiset Kana- ja Kasvis-Couscous -pata-ainekset ovat runsaskuituisia ja sisältävät yli 10 grammaa proteiinia. Lue lisää
Perinteiset jouluherkut ovat monelle joulumenun ehdoton sisältö, mutta joskus on kiva laittaa pöytään ihan uusiakin makuja. Lue lisää
Kaura on lähellä tuotettua, vastuullista superruokaa. Katso viisi syytä, miksi kauraa kannattaa lisätä ruokavalioon. Lue lisää
Afternoon Tea. Tea for two. Iltapäivätee maistuu myös sunnuntaiaamuna tai arki-iltana. Tässä pientä makeaa ja myös gluteenitonta teekuppien ympärille. Lue lisää
Katso herkulliset aamiaisreseptit ja tutustu Myllärin tuotteisiin. Lue lisää
Olemme Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittoman kauran jalostaja, joka tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Lue lisää
Myllärin tuotekehityskonsultti Riina Karimaan vinkeillä onnistut pullanleivonnassa! Lue lisää
Turhaan tuotettu ruoka on yksi aikamme polttavista puheenaiheista. Yli viidennes kulutuksemme aiheuttamista ilmastopäästöistä syntyy ruuan tuotannosta. Lue lisää
Maistoitko lomallasi ihanaa leipää? Myllärin ja Ruisjuuren leipäresepteistä löydät ohjeen suosikkileipäsi tekoon kotona. Lue lisää
Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistamme oman maan antimia ja vastuullista ruokaketjua. Lue lisää
Kolme vuoden jälkeen pitkän linjan myyntimies, Jani Ryyli teki paluun Helsingin Myllylle. Jani aloitti kotimaan myyntipäällikkönä 1.8.2023. Lue lisää
Hyvä sato ei ole itsestäänselvyys. Se vaatii viljelijältä tekoja. Lue lisää
Niin urbaanilla terassilla kuin erämaajärven rannalla lämpiää yksi jos toinen tulisija. Pizzaa rakastavalla kansalla lupaamme parasta purtavaa ja iloisinta illanviettoa. Lue lisää
Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike. Lue lisää
Miksi lähteä ravintolaan, kun brunssin voi nauttia kotonakin. Pyjamassa ja villasukissa – vaikka omassa sängyssä. Tai juhlavasti, kauniisti katetussa ruokasalissa. Lue lisää
Pääsimme ensimmäistä kertaa mukaan Sustainable Brand Index -tutkimukseen. Saman tien ylsimme 228 brändin kovassa kisassa 20 vastuullisimman joukkoon. Lue lisää
Vastuullisuusviljelyohjelman ensimmäisen satokauden erinomaiset tulokset ja vuoden 2023 suunnitelmat kiinnostivat Vaasan myllyllä vierailleita sopimusviljelijöitämme. Lue lisää
Myllärin tarjoaa runsaskuituiset ja monikäyttöiset vaihtoehdot ruoanlaittoon. Lue lisää
Venäjän hyökättyä Ukrainaan päätimme, että emme vie tuotteitamme Venäjälle. Viimeinen toimituksemme Venäjälle lähti 17.2.2022. Lue lisää
Jos Myllärin-tuotteissa käytettyjä raaka-aineita jouduttaisiin korvaamaan allergeenillä, jota alkuperäisessä tuotteessa ei ole, tieto merkittäisiin pakkauksiin. Lue lisää
Ympäristö- ja vastuullisuusviljelyohjelman avulla sopimusviljelijämme vähentävät tilojen ympäristövaikutuksia ja kasvattavat puhdaskauran satotasoja. Lue lisää
– Perheyrityksenä meille on tärkeää luoda kestävää hyvää ympärillemme, toteaa Akavan yrittäjäpalkinnon saanut hallituksen puheenjohtaja Maret Puhk. Lue lisää
Gluteenittomien tuotteiden kysyntä kasvaa sekä Suomessa että maailmalla. Tähän tarpeeseen valmistui Vaasan tehtaamme tuotanto- ja varastotilojen tuorein laajennus. Lue lisää
Pikajuoksija Lotta Kemppinen on Myllärin sponsoriurheilija. Tutustu Lottaan ja hänen arkiruokavinkkeihinsä! Lue lisää
Meille myönnetty International Food Standard -sertifikaatti on todiste siitä, että valmistusprosessimme on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lue lisää
VTT ja Suomen Kaurayhdistys järjestivät ensimmäisen Food Oats -konferenssin 8.–9. kesäkuuta 2021. Lue lisää