Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia (G)

30-60 min. | Helppo

Ainekset
10 annosta
750 g Myllärin gluteenittomia kaurajyviä 
1,5 l vettä
200 g keltasipulia
0,5 dl rypsiöljyä
5 dl porkkanamehua
3 dl valkoviiniä
tilkka vaaleaa balsamicoetikkaa
100 g parmesaaniraastetta
50-100 g voita
kukkakaalia
rypsiöjyä
suolaa
Valmistusohje

Kypsennä kaurajyvät keittämällä vedessä 20-25 minuuttia ja jäähdytä.

Freesaa öljyssä sipuli, porkkana ja kaurajyvät. Lisää nesteet ja hauduta n. 10-15 minuuttia, kunnes rakenne on hyvä. Lisää parmesaani ja voi.

Hiero kokonaisten kukkakaalien pintaan rypsiöljyä ja ripaus suolaa. Paahda uunissa 180 asteessa n. 20-30 minuuttia. Leikkaa segmentteihin, kuumenna uunissa tai friteeraa esille.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.