Ainekset
10 annosta | |
750 g | Myllärin Gluteenittonta Villikauraa |
1,5 l | vettä |
200 g | keltasipulia |
0,5 dl | rypsiöljyä |
5 dl | porkkanamehua |
3 dl | valkoviiniä |
tilkka vaaleaa balsamicoetikkaa | |
100 g | parmesaaniraastetta |
50-100 g | voita |
kukkakaalia | |
rypsiöjyä | |
suolaa |

Valmistusohje
Kypsennä kaurajyvät keittämällä vedessä 20-25 minuuttia ja jäähdytä.
Freesaa öljyssä sipuli, porkkana ja kaurajyvät. Lisää nesteet ja hauduta n. 10-15 minuuttia, kunnes rakenne on hyvä. Lisää parmesaani ja voi.
Hiero kokonaisten kukkakaalien pintaan rypsiöljyä ja ripaus suolaa. Paahda uunissa 180 asteessa n. 20-30 minuuttia. Leikkaa segmentteihin, kuumenna uunissa tai friteeraa esille.