Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia (G)

30-60 min. | Helppo

Ainekset
10 annosta
750 g Myllärin gluteenittomia kaurajyviä 
1,5 l vettä
200 g keltasipulia
0,5 dl rypsiöljyä
5 dl porkkanamehua
3 dl valkoviiniä
tilkka vaaleaa balsamicoetikkaa
100 g parmesaaniraastetta
50-100 g voita
kukkakaalia
rypsiöjyä
suolaa
Valmistusohje

Kypsennä kaurajyvät keittämällä vedessä 20-25 minuuttia ja jäähdytä.

Freesaa öljyssä sipuli, porkkana ja kaurajyvät. Lisää nesteet ja hauduta n. 10-15 minuuttia, kunnes rakenne on hyvä. Lisää parmesaani ja voi.

Hiero kokonaisten kukkakaalien pintaan rypsiöljyä ja ripaus suolaa. Paahda uunissa 180 asteessa n. 20-30 minuuttia. Leikkaa segmentteihin, kuumenna uunissa tai friteeraa esille.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.