Myllärin by Helsinki Mills

Peruna-kaurapaistos

Kaura maustaa perunan ja tekee vuoasta ravitsevamman.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

GN vuoka

2 kg kypsiä peruna viipaleita
0,4 kg juustoraastetta
0,04 kg silputtua persiljaa
0,02 kg suolaa
1 kg ruokakermaa
⅓ kg kananmunaa

Ohjeet

  1. Sekoita 1/1 GN 65 mm vuoassa kypsä viipaleperuna, kauranjyvät, juustoraaste, persilja ja suola. Tasoita vuoan pinta.

  2. Riko kananmunat ja sekoita kerman kanssa. Kaada kerma-munaseos  muiden raaka-aineiden päälle vuokaan. Kypsennä 140 asteessa höyryuunissa (kosteus 90) noin 45 minuuttia.

  3. Käytä vuoassa pohjalla leivinpaperia, jos haluat leikata paistoksen annospaloiksi. Vuoan voi kumota myös leivinpaperin kanssa kylmänä esim. leikkuulaudan päälle (käännä paistopinta silloin takaisin ylöspäin )  ja ottaa paistoksesta paloja muotilla tai leikata veitsellä annokseen perunalisäkkeeksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
2,3 g
Energia
60,0 kcal
Hiilihydraatit
9,3 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kanaa "saltimbocca" ja tomaattikaurattoa
1 h 10 min L, GL, K

Kanaa "saltimbocca" ja tomaattikaurattoa

Texmex-kauravuoka
1 h L, GL, K

Texmex-kauravuoka

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia
1 h 15 min L, GL, VG, K

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia

Nakkirisotto kaurasta
1 h L, M, K

Nakkirisotto kaurasta