Kanaa ‘saltimbocca’ ja tomaattirisotto kaurasta

30-60 min. | Keskitaso

Ainekset
10 annosta
10 kpl nahallista kananrintaa tai rintafilettä
Täyte:
200 g kinkkua
8 viipaletta vaaleaa leipää
20 kpl salvian lehtiä
40 g pinaattia
0,5-1dl valkosipuliöljyä
suolaa
mustapippuria
Risotto:
750 g Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
1,5 l vettä
1 dl oliiviöljyä
200 g keltasipulia
½ kynttä valkosipulia
200 g tomaattia kuutioina
1-2 rkl tomaattipyreetä
2 dl valkoviiniä
5 dl kana- tai kasvislientä
50-100 g voita
100 g parmesaania raasteena
(tilkka vaaleaa balsamicoa)
Valmistusohje

Valmistele ensin kana: silppua kinkku, leipäpalat ja yrtit kutterissa hienohkoksi rouheeksi ja paista valkosipuliöljyssä. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Laita täytettä kananrintojen nahan ja lihan väliin tai viillä filee auki ja täytä. Hiero fileen pintaan suolaa ja ripaus sokeria.

Paista kanapalojen pinta kullanruskeaksi. Kypsennä loppuun uunissa 150 asteessa.

Kypsennä kaurajyvät keittämällä vedessä 20-25 minuuttia ja jäähdytä.

Freesaa sipulit öljyssä, lisää tomaatit ja freesaa vielä hetki. Lisää esikeitetyt kaurajyvät, sekoita ja lisää viini, balsamico ja kanaliemi. Hauduttele n. 10-15 minuuttia välillä sekoitellen. Lisää kuutioitu voi ja raastettu parmesaani. Tarkasta suola ja maku. Hapon lisäämiseksi voit käyttää tilkan balsamico-etikkaa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.