Myllärin by Helsinki Mills

Porkkanakauratto ja paahdettua kukkakaalia

Porkkanan makeutta ja kaalin herkullisuutta!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

10

annosta

200 g keltasipulia
½ dl rypsiöljyä
5 dl porkkanamehua
3 dl valkoviiniä
tilkka vaaleaa balsamicoa
100 g parmesanjuustoa raastettuna
50 g laktoositonta voita
kukkakaalia
rypsiöljyä
suolaa

Ohjeet

  1. Kypsennä kaurajyvät keittämällä paketin ohjeiden mukaan.

  2. Freesaa öljyssä sipuli, porkkana ja kaurajyvät. Lisää nesteet ja hauduta n. 10-15 minuuttia, kunnes rakenne on hyvä. Lisää parmesaani ja voi.

  3. Hiero kokonaisten kukkakaalien pintaan rypsiöljyä ja ripaus suolaa. Paahda uunissa 180 asteessa n. 20-30 minuuttia. Leikkaa segmentteihin, kuumenna uunissa tai friteeraa esille.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
5,2 g
Proteiini
6,9 g
Energia
258,9 kcal
Hiilihydraatit
30,8 g
Rasva
9,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Pitkään kypsennettyä punajuurta, kaurajyviä ja sinihomejuustoa
3 h 30 min GL, VG, K

Pitkään kypsennettyä punajuurta, kaurajyviä ja sinihomejuustoa

Peruna-kaurapaistos
1 h L, VG

Peruna-kaurapaistos

Texmex-kauravuoka
1 h L, GL, K

Texmex-kauravuoka

Nakkirisotto kaurasta
1 h L, M, K

Nakkirisotto kaurasta