Retkellä tärkeintä ovat hyvät eväät!

Syksyinen luonto kutsuu retkeilijää! Etsitpä sitten marjoja, sieniä tai mielenrauhaa saat samalla roppakaupalla raitista ilmaa. Retkelle lähtiessä tärkeää on säänmukainen pukeutuminen ja tietysti hyvät eväät. Lyhyellekin retkelle kannattaa pakata mukaan päiväkahvitarpeet ja nauttia ne kannonnokassa tai näköalakalliolla. Pidemmän retken eväät vaativat jo enemmän suunnittelua, mutta onneksi netistä löytyy paljon vinkkejä kokeneilta retkeilijöiltä.

Luontohaaste-blogin Ella ja Kaisa kehittelivät Myllärin-tuotteista muutaman kivan kauraisan retkieväsreseptin. Yön yli -retkellä puuro on ehdoton aamupala, mutta sitäkin voi tuunailla omien mieltymysten mukaan. Lounastauolla mausteinen texmex-pata lämmittää ja iltanuotiolla voi pyöräyttää vielä tuoretta kauraleipää. Jos kokkailu maastossa ei innosta, kotona voi leipoa päiväretken evääksi maukkaan banaanileivän, joka ei päällisiä kaipaa.

Löydät Luontohaaste.fi-blogista myös paljon muita retkeilyvinkkejä ja inspiroivia kuvia.

Ja jos ei kokkailu innosta sen paremmin metsässä kuin kotonakaan, kannattaa muistaa, että esim. myslit ovat energia- ja kuitupitoinen, nopea välipala, jota voi nauttia vaikka kourallinen kerrallaan. Tutustu tästä Myllärin myslivalikoimaan.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.