Myllärin by Helsinki Mills

Kauraiset Burritot

Maukkaat burritot maistuvat koko perheelle ja juhlissa valmistuvat helposti isollekin vierasmäärälle. 

Voit valmistaa täytteen jo etukäteen valmiiksi ja täyttää burritot hetki ennen tarjoilua. 

Broilerin voi korvata esim. kesäkurpitsa- ja paprikasuikaleilla, jolloin täyte sopii myös kasvissyöjille.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
35 min

Arvostele

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

5

kpl

Ainekset

1 kpl iso sipuli
2 kpl valkosipulinkynttä
1 kpl punaista paprikaa
2 rkl rypsiöljyä
400 g broilerin suikaleita
4 dl vettä
1 dl maissia
1 dl salsakastiketta
2 dl juustoraastetta
5 kpl tortillalettua

Lisäksi

1 dl salsakastiketta
1 dl guacamolea
200 g ranskankermaa

Ohjeet

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää sipuli, valkosipuli ja paprika ja kääntele hetki.

  2. Lisää vesi ja ateria-ainekset. Anna kiehua hiljalleen miedolla lämmöllä kannen alla n. 15 minuuttia. 

  3. Lisää maissi, salsakastike ja juustoraaste. Tarkista maku ja lisää halutessasi tacomaustetta.

  4. Jaa seos lämmitetyille tortilloille ja kääri ne rulliksi. Tarjoa seuraksi salsakastiketta, guacamolea ja ranskankermaa.

Ostoslistalle

Vinkit

Ripota burrito-rullille juustoraastetta ja laita ne hetkeksi kuumaan uuniin grillivastuksen alle juuri ennen tarjoilua.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,2 g
Proteiini
8,8 g
Energia
151,3 kcal
Hiilihydraatit
7,4 g
Rasva
9,3 g
Tyydyttynyt rasva
4,1 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Suklaapiirakka
24 h 30 min GL, V

Gluteeniton Suklaapiirakka

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteenittomat Suklaakuppikakut
50 min L, GL

Gluteenittomat Suklaakuppikakut

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette