Myllärin by Helsinki Mills

Pinaatti-kaurapiirakka

Asiakkaan resepti

Rikasta tätä kasvispiirakkaa Myllärin Kauralla!

Valmistelu

Passiivinen
35 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

1 suolainen piirakkapohja
2 kananmunaa
3 dl kuohukermaa
2 dl pakaste pinaattia
1 sipuli hienonnettuna
150 g juustoraastetta
1 tl mustapippuria rouhittuna
2 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä voiteluun

Ohjeet

  1. Voitele uunivuoka. Painele piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 175 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

  2. Sekoita ruokakerma ja munat keskenään, mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita joukkoon sipuli, pakaste pinaatti ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Levitä täyte piirakkapohjan päälle. Ripottele päälle juustoraaste.

  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia. Anna vetäytyä. Tarjoile vihersalaatin kera.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
3,5 g
Energia
224,2 kcal
Hiilihydraatit
11,1 g
Rasva
18,2 g
Tyydyttynyt rasva
10,4 g
Suola
1,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Avokadokreemi
15 min L, GL, VG, K, V

Avokadokreemi