Myllärin by Helsinki Mills

Pinaatti-kaurapiirakka

Asiakkaan resepti

Rikasta tätä kasvispiirakkaa Myllärin Kauralla!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
35 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
50 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

1 suolainen piirakkapohja
2 kananmunaa
3 dl kuohukermaa
2 dl pakaste pinaattia
1 sipuli hienonnettuna
150 g juustoraastetta
1 tl mustapippuria rouhittuna
2 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä voiteluun

Ohjeet

  1. Voitele uunivuoka. Painele piirakkataikina vuoan pohjalle ja reunoille. Esipaista pohjaa 175 asteisessa uunissa 10 minuuttia.

  2. Sekoita ruokakerma ja munat keskenään, mausta mustapippurilla ja suolalla. Sekoita joukkoon sipuli, pakaste pinaatti ja Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Levitä täyte piirakkapohjan päälle. Ripottele päälle juustoraaste.

  3. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia. Anna vetäytyä. Tarjoile vihersalaatin kera.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
8,8 g
Energia
295,5 kcal
Hiilihydraatit
10,1 g
Rasva
24,2 g
Tyydyttynyt rasva
13,9 g
Suola
2,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä