Myllärin by Helsinki Mills

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Helpot ja maukkaat myslipatukat on herkullinen välipala!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
2 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

10

kpl

100 g laktoositonta voita
1 ½ dl ruoko tai intiaani sokeria
½ dl vaaleaa siirappia
2 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
1 tl vanilliinisokeria

Ohjeet

  1. Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon intiaanisokeri ja siirappi. Kuumenna. Nosta kattila pois liedeltä ja lisää joukkoon muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

  2. Taputtele seos leivinpaperilla vuorattuun reunalliseen vuokaan tasaiseksi levyksi. Laita vuoka jääkaappiin  jähmettymään muutamaksi tunniksi tai yön yli. Leikkaa patukoiksi tai annospaloiksi ja nauti!

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
2,8 g
Energia
465,7 kcal
Hiilihydraatit
60,7 g
Rasva
23,2 g
Tyydyttynyt rasva
14,4 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Chokolate chip peltikeksit
46 min GL

Chokolate chip peltikeksit