Myllärin by Helsinki Mills

Sandwich

Tee maukkaat kolmioleivät Myllärin vuokaleivistä!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

2

kpl
vuokaleipää

5 dl vettä
25 g hiivaa
1 rkl sokeria
2 tl suolaa

Ohjeet

  1. Aloita valmistamalla leipätaikina. Lisää kädenlämpöiseen veteen hiiva, suola, sokeri ja rypsiöljy. Lisää nesteen joukkoon 13 dl Myllärin leivontakarkeita vehnäjauhoja ja vaivaa yleiskoneella tai käsin noin 5 minuuttia. Kohota noin 40 minuuttia.

  2. Kumoa kohonnut taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa kahteen osaan. Vaivaa takinoista ylimääräiset ilmat pois ja muotoile taikinan palat suorakaiteen muotoisiksi leiviksi ja laita voideltuihin vuokiin kohoamaan noin 40 minuutiksi.

  3. Pistele kohonneet leivät veitsellä ja paista 200 asteisessa uunissa 30-35 minuuttia.  Anna jäähtyä ennen leikkaamista.

  4. Leikkaa leivästä viipaleita, halutessasi paahda viipaleet ennen täyttämistä haluamillasi täytteillä.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
7,5 g
Energia
216,8 kcal
Hiilihydraatit
43,3 g
Rasva
1,1 g
Tyydyttynyt rasva
0,2 g
Suola
0,9 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Maissileipä
45 min L, VG

Maissileipä

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road