Myllärin by Helsinki Mills

Oat and Cheese

Jenkkien rakastama arkiruoka toimii kotimaisenakin versiona kaurasta.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

henkilöä

2 sipulia hienonnettuna
3 rkl rypsiöljyä
2 rkl Myllärin Luomu Vehnäjauho 2 kg
5 dl maitoa
300 g cheddarjuustoraastetta
2 tl suolaa

Ohjeet

  1. Kuumenna kattila ja lisää pannulle rypsiöljy ja sipuli. Kuullota pari minuuttia. Lisää kattilaan Myllärin vehnäjauhot. Lisää seuraavaksi maito ja sekoita tasaiseksi.

    Anna hautua reilu kymmenen minuuttia. Vehnäjauhon täytyy kypsyä.

  2. Sekoita kastikkeen joukkoon 2/3 cheddarjuustoraasteesta. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  3. Laita kastike uunivuokaan ja sekoita joukkoon Myllärin Pitkäjyväinen Kaura. Ripottele päälle loput juustoraasteesta.

  4. Paista 160 C asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,8 g
Proteiini
11,7 g
Energia
258,9 kcal
Hiilihydraatit
18,5 g
Rasva
14,6 g
Tyydyttynyt rasva
6,2 g
Suola
1,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla