Myllärin by Helsinki Mills

Lämmin kaura-halloumi­juustosalaatti

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

2

hengelle

Salaatti

200 g halloumijuustoa
1 kpl granaattiomenan siemeniä
2 rkl oliiviöljyä
1 1 ruukku minttu , lehdet nypittynä
rypsiöljyä paistamiseen

Kuminajugurtti

150 g turkkilaista jugurttia
1 tl juustokuminaa
½ tl suolaa
½ tl sokeria

Ohjeet

  1. Siivuta halloumijuusto sentin paksuisiksi siivuiksi. Kuumenna paistinpannu ja paista halloumijuustosiivut molemmilta puolilta kullanruskeiksi. Laita paistetut juustot sivuun odottamaan tarjoilua.

  2. Valmista Myllärin Kanapata-aines pussin ohjeiden mukaan. Sekoita pata-aineksen joukkoon oliiviöljy.

  3. Valmista kuminajugurtti sekoittamalla raaka-aineet kulhossa keskenään.

  4. Tarjoile lämmin kaurasalaatti paistettujen halloumijuustosiivujen, granaattiomenan siementen ja kuminajugurtin kanssa. Nypi vielä koristeeksi ja mauksi mintunlehtiä salaatin päälle.

Ostoslistalle

Vinkit

Jos ruokaa sattuu jäämään, voit hyvin jäähdyttää salaatin ja tarjota kylmänä!

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,3 g
Proteiini
8,3 g
Energia
202,5 kcal
Hiilihydraatit
7,3 g
Rasva
15,5 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Suola
1,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton kinkkugalette
1 h GL

Gluteeniton kinkkugalette

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)
1 h 10 min L, GL

Gluteeniton Välimeren piirakka (kasvis-fetapiirakka)