Myllärin by Helsinki Mills

Kauravohvelit

Makeaan ja/tai suolaiseen nälkään. Paista vohveleita kerralla runsaasti. Pakasta ja kuumenna uunissa. Näin saat aina tuoreen vohvelin pöytääsi.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

8

vohvelia

3 dl maitoa
2 kananmunaa
20 g hiivaa
1 rkl sokeria
1 tl suolaa
1 rkl rypsiöljyä

Ohjeet

  1. Mittaa maito, kananmunat ja tuore hiiva kulhoon. Liota hiiva joukkoon.

  2. Lisää taikinan joukkoon loput raaka-aineet. Sekoita tasaiseksi. Anna käydä 30 minuuttia liinan alla huoneenlämmössä.

  3. Kuumenna vohvelirauta. Voitele vohvelirauta voilla, tai rypsiöljyllä ennen paistoa. Paista vohvelit vohveliraudassa. Noin 2-3 minuuttia per vohveli.

  4. Tarjoile vohvelit vaikka vaniljajäätelön ja mansikoiden kanssa. Suolaisena menee mainiosti kylmäsavukalat ja ravut.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,1 g
Proteiini
5,5 g
Energia
136,8 kcal
Hiilihydraatit
15,1 g
Rasva
5,5 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Suola
1,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut