Myllärin by Helsinki Mills

Maukas piirakka kaurarouhepohjalla

Rouhetta jäänyt yli? Ei haittaa! Pistä piirakaksi.

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

piirakka

1 sipuli
1 valkosipulikynsi
400 g kasviksia
1 rkl limen mehu
1 rkl hunajaa
1 tl kuivattua inkivääriä
1 rkl curryjauhetta
3 kananmunaa
2 ½ dl kuohukermaa
150 g juustoraastetta

Ohjeet

  1. Jos kaurarouhetta ei ole jäänyt tähteeksi, aloita keittämällä kaurarouhe kypsäksi suolalla maustetussa vedessä n. 8-10 min.

  2. Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä, lisää vihannekset ja mausteet ja pyörittele öljyssä.

  3. Painele kaurarouhe tiiviisti piirakkavuoan pohjalle ja kaada vihannesseos päälle.

  4. Vatkaa kananmunien rakenne kevyesti rikki ja yhdistä kerman kanssa. Kaada seos piirakan päälle ja lisää lopuksi pinnalle juustoraastetta.

  5. Paista 200 asteessa n. 25 min.

Ostoslistalle

Vinkit

Kokeile pohjaa myös makeisiin piirakoihin.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
0,6 g
Energia
108,7 kcal
Hiilihydraatit
2,9 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
7,1 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Punajuuri-kaurapiirakka
1 h VG

Punajuuri-kaurapiirakka

Munakoiso-kaurabowl
1 h

Munakoiso-kaurabowl

Gluteeniton pinaatti­pannukakku
40 min L, GL, VG

Gluteeniton pinaatti­pannukakku

Myllärin Mango-kaurasalaatti
35 min L, VG, V

Myllärin Mango-kaurasalaatti