Ainekset
600 g | broilerin maustamattomia fileesuikaleita |
3 dl | Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa |
400 g | kasviksia (porkkanaa, kesäkurpitsaa, paprikaa, valkosipulia) |
1 pss (200 g) | pakastemaissia |
1 prk (200 g) | Koskenlaskija ruoka & dippi |
4,5 dl | vettä + kasvislientä |
(juustoraastetta) |

Valmistusohje
Ruskista pannulla broilerin maustamattomat fileesuikaleet.
Kaada uunivuoan pohjalle Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa ja päälle paistetut fileesuikaleet, pilkotut kasvikset ja maissi.
Kuumenna vesi, lisää joukkoon kasvisliemi ja Koskenlaskija.
Lämmitä ja sekoita kunnes seos on tasainen. Kaada vuokaan.
Ripottele halutessasi juustoraastetta pinnalle ja paista 225 asteisessa uunissa noin 35 min.