Hedelmäinen kaura-halloumisalaatti (G)

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
7 dl vettä
1 pss Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
1 dl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl kivettömiä oliiveja
250 g vihreitä rypäleitä
300-400 g cantaloupemelonia
1 ruukku lehtipersiljaa
1 pkt halloumijuustoa
1 sitruunan mehu
0,5 dl oliiviöljyä
ripaus suolaa
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää Kaura Ateria-aines kattilaan. Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Siivilöi tarvittaessa ylimääräinen neste pois. Laita kaura salaattikulhoon tai isolle laakealle lautaselle. Lisää aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuutioina tai suikaleina, oliiveja, puolitetut rypäleet ja paloiteltu cantaloupemeloni. Hienonna joukkoon lehtipersiljaa. Sekoita.

Viipaloi halloumijuusto ja paista tai grillaa viipaleisiin kaunis pinta. Lisää juustoviipaleet salaattiin. Purista päälle sitruunan mehu ja valuta hiukan oliiviöljyä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.