Ainekset
7 dl | vettä |
1 pss | Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta |
1 dl | aurinkokuivattuja tomaatteja |
1 dl | kivettömiä oliiveja |
250 g | vihreitä rypäleitä |
300-400 g | cantaloupemelonia |
1 ruukku | lehtipersiljaa |
1 pkt | halloumijuustoa |
1 | sitruunan mehu |
0,5 dl | oliiviöljyä |
ripaus suolaa |

Valmistusohje
Kiehauta vesi ja lisää Kaura Ateria-aines kattilaan. Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt ja seos on kypsää. Siivilöi tarvittaessa ylimääräinen neste pois. Laita kaura salaattikulhoon tai isolle laakealle lautaselle. Lisää aurinkokuivattuja tomaatteja ja kuutioina tai suikaleina, oliiveja, puolitetut rypäleet ja paloiteltu cantaloupemeloni. Hienonna joukkoon lehtipersiljaa. Sekoita.
Viipaloi halloumijuusto ja paista tai grillaa viipaleisiin kaunis pinta. Lisää juustoviipaleet salaattiin. Purista päälle sitruunan mehu ja valuta hiukan oliiviöljyä.