Grillipizzat

30-60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2-3 pyöreää pizzaa
Pohja:
2,5 dl vettä
¼ pkt hiivaa
4-5 dl Myllärin Pizzajauhoja
¼ dl öljyä
Täytteet:
Täytä lempitäytteilläsi tai kokeile näitä makuyhdistelmiä:
  • Tomaattikastike, ilmakuivattu kinkku, grillattu tuore ananas ja rucola
  • Tomaattikastike, fetajuusto, varsiparsakaali, paprika ja naudanlihaleikkele
  • Tomaattikastike, vuohenjuusto, kirsikkatomaatti ja pestomarinoidut kikherneet
Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää jauhot ja alustuksen loppuvaiheessa myös öljy. Vaivaa taikina kimmoisaksi ja anna taikinan levätä noin 10 minuuttia ennen kuin kaulit tai taputtelet sen pizzapohjiksi.

Parhaan ja maukkaimman lopputuloksen saat, kun annat taikinan levätä yön yli peitettynä joko huoneenlämmössä tai jääkaapissa.

Lisää mieleisesi täytteet ja juustoraaste ja grillaa pizzat öljytyn folion päällä tai grillissä kuumennetulla pizzakivellä. Paista mahdollisimman kuumassa grillissä. Paistoaika riippuu grillin lämpötilasta. Pizza on valmis, kun reuna on kypsä ja juusto sulanut.

Vinkki! Voit grillata pohjan ilman täytteitä muutaman minuutin ajan ja lisätä täytteet grillatun pohjan päälle. Pidä pizzaa vielä grillissä kannen alla, kunnes täytteet lämpenevät ja pizzan juusto sulaa kunnolla. Leikkeleet, tuoreet yrtit ja rucola ovat esimerkiksi sellaisia raaka-aineita, jotka kannattaa lisätä vasta, kun pizza on kypsä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.