Me liputamme suomalaisen ruoan puolesta
Hyvää Suomesta -merkki! Etsi se paketista ennen ostopäätöstä. Myllärin-tuotteissa tuo merkki on tae siitä, että raaka-aine on omasta maasta, suomalaiselta maanviljelijältä ja tuote on sekä valmistettu että pakattu Järvenpäässä, Vaasassa tai Närpiössä.
90-vuotiaana suomalaisena perheyrityksenä me liputamme suomalaisen ruoan puolesta paitsi juhlapäivänä 4.9. myös jokaisena arkiaamuna – tänään, ensi kuussa, 10 vuoden päästä. Yhdessä viljelijöiden, mylläreiden, tuotekehittäjien ja Helsingin Myllyn muiden ammattilaisten kanssa.
Omasta maasta - ruokaa, työtä ja turvaa
Myllärin on Hyvää Suomesta
Suomalaisen ruoan päivänä 4.9. juhlistamme oman maan antimia ja vastuullista ruokaketjua. Lue lisää
90-vuotias, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon
Pienestä jauhomyllystä on kasvanut Suomen suurin luomuviljan ja gluteenittomien kauratuotteiden jalostaja, joka menestyy myös kansainvälisesti. Lue lisää
Ilmastoystävällisempi vaihtoehto riisille
Moni suomalainen ei tiedä, että kauranjyvä on ominaisuuksiltaan loistava riisin korvike. Lue lisää
Välkymmin viljelty: Kaura 2.0
Päätimme täällä Helsingin Myllyssä tehdä maailmasta paremman ja viljelystä välkymmän. Siispä kehitimme oman ja resurssiviisaan täsmätavan kauran kasvattamiseen. Lue lisää