Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton vispipuuro

Vispipuuro syntyy näppärästi gluteenittomana mannan sijasta kauraleseistä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
2 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

annos

5 dl vettä
3 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kauraleseitä

Ohjeet

  1. Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

  2. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
1,7 g
Energia
66,0 kcal
Hiilihydraatit
11,7 g
Rasva
0,8 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat pikkuletut
30 min L, GL, VG, M

Gluteenittomat pikkuletut

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla