Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton joululimppu

Näin syntyy gluteenittomanakin joulupöydän herkkuleipä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 15 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

leipä

1 kpl kananmuna
2 ½ dl maustamatonta jugurttia
½ dl oliiviöljyä
1 dl siirappia
½ dl Myllärin Gluteenittomia Kauraleseitä
½ dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 tl ruokasoodaa
2 tl suolaa
1 tl fenkolinsiementä jauhettuna
1 tl neilikkaa jauhettuna
1 tl anista jauhettuna
½ kuivattuja karpaloita

Ohjeet

  1. Sekoita muna, jugurtti, siirappi ja oliiviöljy keskenään.

  2. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne muna-jugurttiseokseen.

  3. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti 20 minuuttia.

  4. Anna jäähtyä kunnolla ennen leivän kumoamista vuoasta.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,8 g
Proteiini
7,6 g
Energia
267,9 kcal
Hiilihydraatit
35,7 g
Rasva
9,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,0 g
Suola
2,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteeniton reikäleipä
1 h 20 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteeniton reikäleipä

Myllärin Myslileipä
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Myllärin Myslileipä

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta